Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig ugyanazért dobnak, de nem tudok megváltozni, hogy lesz kapcsolatom?
mert pl a srácokkal együtt iszok, cuccozok, olyankor nyitott, jókedvű vagyok, szóval amolyan idétlennek tűnök
ezekből egyből leírnak
valamint ha szerelmes leszek, nem gond a szex, nincs előtte velem mizéria,(ilyen olyan randik) ami nem sűrű, de ugye pont akit megszeretek pont az fog lenézni utána, de ugye mindig az az érzés van bennem, hogy most vagy soha, és ez az érzés viszont mindig bennem van.
szóval amikor boldog vagyok valakivel, egyből akarok mindent, az egész életet vele.
szóval dobnak.
a srácokban soha nincs ez a túlfűtöttség mint bennem, vagy szenvedély, vagy minek hívjam.
és tényleg probléma hogy nem sűrűn érzem, de amikor érzem, pont azt veszítem ezzel el, akit pont nem akarok.
ahogy ma épp 3 srác is így áll hozzám
az 5 évvel ezelőtti majdnem ex
a mostani ex
és most a legújabb szerelmem
pont ezzel a 3 sráccal tartom most a kontaktot, mind3-nak meg van rólam a véleménye, és nem is ismerik egymást..
nem fűvel fával
egy sráccal, van előtte persze kis idő, amíg kialakul bennem ez.
de a srácokban ugyanez hosszú idő, hogy kialakuljon :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!