Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsebi vagyok kérdése:
Ha gumi nélkül dugsz akkor teherbe tudsz esni a fiú előváladékától? Mert most csináltam gumi nélkül először. Nem ment belém a srác, de akkor is elég gáz.
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 21:48
12/17 anonim válasza:
11
gondoltuk, 1998+14=2012...+ pár hónap
13/17 anonim válasza:
Én nem tudok,mert nem csinálom gumi nélkül,ha nem akarok gyereket,vagy trippert.Te viszont igen,mert nem gondolkodsz.
14/17 anonim válasza:
Ha visszalapozol, néhány tucat kérdéssel ezelőtt pont erről folyt élénk vita.
Sokaknak működik a megszakításos védekezés, de nem mindenkinek és tényleg lehet benne sperma, ha kicsi is rá az esély.
16/17 anonim válasza:
"aranyom ez nem gáz, már ezt megszívtad. kb. 98% az esélye, hogy terhes vagy, menj el sürgősségi tabiért!!!"
Ha 10 foci csapat verné bele se lenne 98%, nemhogy az előváladéktól. Minden szarra nem kell esemény utánit szedni, mert nem cukorka.
Kérdezőnek: Megvan rá az esély, de nagyon nagyon kicsi.Legközelebb védekezzetek.
17/17 anonim válasza:
Hát ja, ez tényleg elég gáz. A szexhez agyban is fel kellene nőni, nem csak testben. Az, hogy barátnőd rendszeresen csinálja a pasijával gumi nélkül, és még nem esett teherbe, egy szerencsés véletlen... Bár, ha még el is megy benne a srác, akkor nagy valószínűséggel valamelyikőjük nemzőképtelen. Ne kövesd a rossz példát... Az, hogy nekik nem csúszott be a baba, nem fog vigasztalni, miközben felmászol a műtőasztalra. Legyen már eszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!