Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha a srác csak...

Lehetek terhes ha a srác csak a csiklómat birizgálta gumi nélkül és nem élvezett el? (nem helyezte fel a farkát)

Figyelt kérdés
Szülők váratlanul betoppantak így tovább nem jutottunk.nekem szinte sose jön meg időben és lassan már a 2.-nak kéne
2011. jan. 25. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de éppen lehetsz terhes, még ha kevés is rá az esély. Az előváladék is tartalmazhat spermiumot, és a kis ügyesek nagyon találékonyak tudnak lenni. A barátnőmnek gimi alatt így sikerült szűzen teherbe esnie. És ez nem vicc, tényleg megtörtént.

Azért nagyon még ne ijedj meg. irány a patika és vegyél egy tesztet, akkor minden kiderül.

2011. jan. 25. 15:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehetsz ám! Nem vetted észre, hogy azóta növöget a pocid??
2011. jan. 25. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:
64%

Ugyan már, farkával izgatta a csiklóját és még el sem élvezett a fiú...ha ettől teherbeesett én megeszem a kalapomat...

Kérdező, nem tudom hány éves vagy, de én is elég korán (14 évesen) kezdtem el nemi életet élni, de azért alap dolgokkal (mint pl. a kérdésed) rohadtul tisztában voltam. Tényleg inkább még olvasgass dugás helyett.

2011. jan. 25. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Kedves 15:22!

Első vagyok, és hidd el 4 gyerek után van már némi felgyülemlett tudás a tarsolyomban. Az, hogy veled eddig nem történt ilyen, nem azt jelenti, hogy nincs is ilyen. Kicsit még hiányos a tudásod, olvasgass nyugodtan.

Kérdező, te meg tényleg vegyél egy tesztet.

2011. jan. 25. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a fiatalokat. Szeretkezni van eszük, de védekezni nincs. Engem sem anyukám világosított fel, hanem utánna olvastam. Aztán elmentem egy nőgyógyászhoz és felírt gyógyszert. Nem hiszem el, tényleg dugni van eszük, de azt se tudják mit csinálnak??? Miért gondolja, hogy érett a szexre,ha azt se tudja, miből lesz az utód!? És igen, előváladéktól is teherbe lehet esni, attól h nem közösültetek! Olvass!!! Kérdezz!!!
2011. jan. 25. 15:27
 6/11 A kérdező kommentje:
ismerősöm 3 különböző tesztet is vett mind negatív lett neki és terhes volt. Holnap veszek tesztet
2011. jan. 25. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Írd majd meg az eredményt!
2011. jan. 25. 22:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves 15:25!

Attól, hogy van 4 gyereked, nem azt jelenti, hogy te mindent tudsz.

Légyszi, magyarázd már el, hogy tudna így teherbe esni a kérdező? Talán az előváladék a csiklójáról bemászik a hüvelybe és attól az (esetleg élő) néhány darab spermiumtól teherbe esik, ugye?

2011. jan. 27. 09:02
 9/11 A kérdező kommentje:
nem bízom a tesztben ezért orvoshoz mentem.hasi ultrahangon keresztül nem látott babát (csak cisztát:S) és igen az orvos szerint is igaza van a 4 gyerekes anyukának ettől teherbe lehet esni
2011. jan. 28. 17:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja, igen, az orvosok...Elmentem a nőgyógyászomhoz, (az urológus kiírta az utalót a lombikra), és a doki szerint nem kell lombikra rohanni, 500ezres spermiumszámmal is teherbe lehet esni, hiszen elég csak 1 drb. Igaza is van, de nem mindegy, hogy most, vagy 10 év múlva maradok terhes. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy a dokiknak igazuk van, de tudni kell a dolgok mögé látni és megnézni mekkorák az esélyek.

Remélem akkor most már megnyugodtál, hogy nem vagy terhes, és ne felejsd el, tessék védekezni!

2011. jan. 31. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!