Lehetek terhes ha a srác csak a csiklómat birizgálta gumi nélkül és nem élvezett el? (nem helyezte fel a farkát)
Nem akarlak elkeseríteni, de éppen lehetsz terhes, még ha kevés is rá az esély. Az előváladék is tartalmazhat spermiumot, és a kis ügyesek nagyon találékonyak tudnak lenni. A barátnőmnek gimi alatt így sikerült szűzen teherbe esnie. És ez nem vicc, tényleg megtörtént.
Azért nagyon még ne ijedj meg. irány a patika és vegyél egy tesztet, akkor minden kiderül.
Ugyan már, farkával izgatta a csiklóját és még el sem élvezett a fiú...ha ettől teherbeesett én megeszem a kalapomat...
Kérdező, nem tudom hány éves vagy, de én is elég korán (14 évesen) kezdtem el nemi életet élni, de azért alap dolgokkal (mint pl. a kérdésed) rohadtul tisztában voltam. Tényleg inkább még olvasgass dugás helyett.
Kedves 15:22!
Első vagyok, és hidd el 4 gyerek után van már némi felgyülemlett tudás a tarsolyomban. Az, hogy veled eddig nem történt ilyen, nem azt jelenti, hogy nincs is ilyen. Kicsit még hiányos a tudásod, olvasgass nyugodtan.
Kérdező, te meg tényleg vegyél egy tesztet.
Kedves 15:25!
Attól, hogy van 4 gyereked, nem azt jelenti, hogy te mindent tudsz.
Légyszi, magyarázd már el, hogy tudna így teherbe esni a kérdező? Talán az előváladék a csiklójáról bemászik a hüvelybe és attól az (esetleg élő) néhány darab spermiumtól teherbe esik, ugye?
Ja, igen, az orvosok...Elmentem a nőgyógyászomhoz, (az urológus kiírta az utalót a lombikra), és a doki szerint nem kell lombikra rohanni, 500ezres spermiumszámmal is teherbe lehet esni, hiszen elég csak 1 drb. Igaza is van, de nem mindegy, hogy most, vagy 10 év múlva maradok terhes. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy a dokiknak igazuk van, de tudni kell a dolgok mögé látni és megnézni mekkorák az esélyek.
Remélem akkor most már megnyugodtál, hogy nem vagy terhes, és ne felejsd el, tessék védekezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!