Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Járnátok olyan lánnyal, akinek rossz a szeme és valószínüleg egész életében szemüveges lesz?

Figyelt kérdés

Ma voltam szemészeten és kiderült, hogy ritka szar a szemem, ráadásul az orvos azt mondta, hogy így születtem, hogy meg volt a hajlamom a rövidlátásra és hogy még ha hordok is szemüveget, sosem lesz jó a szemem, max egy nagyon nagyon minimálisat javulhat. Szóval ez gáz? Csak mert osztálytársaim közül (főleg fiúk) régebben gyakran cseszegettek, hogy hülyén nézek ki szemüvegben, ezért nem hordtam inkább, csak ettől még többet romlott a szemem és most már muszáj lesz hordanom, főleg a tanulás miatt...

Járnátok ilyen lánnyal?

2013. máj. 9. 18:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Igen. Járnék.
2013. máj. 9. 19:38
 22/25 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne járnék? A szemüveg amellett, hogy javítóan hat, csinosít is! ;)
2013. máj. 9. 20:17
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :)
2013. máj. 9. 20:28
 24/25 anonim ***** válasza:
járnék jah, de am később van műtét is, jó reggelt
2013. máj. 10. 01:23
 25/25 anonim válasza:
Ha zavar a szemüveg, akkor a kontaktlencse esetleg nem megoldás? Nekem is borzasztó rossz a szemem, a szemüveggel sincs problémám, de azért a lencse kényelmesebb. :)
2013. júl. 20. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!