Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Járnátok olyan lánnyal, akinek rossz a szeme és valószínüleg egész életében szemüveges lesz?

Figyelt kérdés

Ma voltam szemészeten és kiderült, hogy ritka szar a szemem, ráadásul az orvos azt mondta, hogy így születtem, hogy meg volt a hajlamom a rövidlátásra és hogy még ha hordok is szemüveget, sosem lesz jó a szemem, max egy nagyon nagyon minimálisat javulhat. Szóval ez gáz? Csak mert osztálytársaim közül (főleg fiúk) régebben gyakran cseszegettek, hogy hülyén nézek ki szemüvegben, ezért nem hordtam inkább, csak ettől még többet romlott a szemem és most már muszáj lesz hordanom, főleg a tanulás miatt...

Járnátok ilyen lánnyal?

2013. máj. 9. 18:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ugyanez a szitu nálam is, amikor kisebb voltam általános iskolás semmi probléma nem volt a szememmel, most meg -2-s... Elég jó kereteket lehet kapni ma már, aki meg ezért csesztet jó nagy paraszt.

19/F

2013. máj. 9. 18:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem akadály.
2013. máj. 9. 18:44
 13/25 anonim ***** válasza:

Ez szerintem elég hülye kérdés. Nekem is voltam szemüveges barátnőim, eszembe nem jutott volna, hogy beszóljak nekik ezért. Még viccből sem. Volt olyan barinőm, aki kontaktlencsét hordott. Az sem zavart.

Egyre azért ügyelj. Ha az orvos állandó használatra írja, akkor hordd is. Ne törődj, ki mit mond. Másod sorban, pedig olyan szemüvegkeret válassz, ami tetszik is neked(szívesen hordod) és persze jól is áll. Arcgeometriától függ, kinek mi áll jól. Kérhetsz bele fényre sötétedő lencséket, esetleg antireflex réteget.

2013. máj. 9. 18:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem akadály, inkább attól függ hány éves vagy, mivel 17 alatt már nem igazán szeretnék kezdeni lányokkal.
2013. máj. 9. 18:46
 15/25 anonim ***** válasza:
nálam előnyöd is lenne. :)
2013. máj. 9. 18:47
 16/25 anonim ***** válasza:

Bánom is én a szemüveget...

Legyenek nagy csöcsei oszt kész :P

2013. máj. 9. 18:51
 17/25 anonim ***** válasza:

Uramisten, ezek szerint a nővéremnek(aki egész életében szemüveges volt/lesz), HOGYAN LETT GYEREKE EGY FOCISTÁTÓL?

ÉS AKKOR A TÖBBI SZEMÜVEGES EMBERREL MI LESZ?!?!

2013. máj. 9. 18:52
 18/25 anonim ***** válasza:
Elég buta vagy kérdező. Azért h kedveljenek mégjobban tönkretetted a szemed. Gratula. Engem is rosszindulatú emberek vettek körül a suliban, de eszembe nem jutott eldobni emiatt a szemüveget. Am elmondanám h 1: sok pasi kifejezetten szereti a szemüveges csajokat. 2: Van kontaktlencse a világon.
2013. máj. 9. 18:59
 19/25 anonim ***** válasza:

Ezen egyáltalán ne parázz, 14-15 éves kor után azért az emberek kinövik ezt a szemüveg-fóbiát, az emiatt való gúnyolódást meg végképp. Bár engem már akkor sem érdekelt, hogy ki mit mond, ennek köszönhetően volt önbizalmam, és nem volt gondom a pasizással. 10 éves korom óta szemüveges vagyok, bár 7 éve nem romlott, szerencsére. Most 4,5-es, szóval gyakorlatilag semmit nem látok nélküle, jóformán ebben alszom, hogy lássam, mit álmodok.

Egyébként van egy csomó srác, akinél kifejezetten előny. Csajok között is van, akinek nagyon tetszik, én különösen elolvadok a szemüveges srácoktól. Mondjuk ettől a hipster-szemüvegtől rosszul vagyok. Legyen vékony, fémkeretes, szögletes. :)

2013. máj. 9. 19:00
 20/25 anonim ***** válasza:

egy jó kis titkárnőért mindig is éltem-haltam :D

22F páwa

2013. máj. 9. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!