Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a 16 év a legszebb kor?
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 17:36
1/20 anonim válasza:
Még hogy az a legszebb :D A húszas évek eleje-közepe, az az igazi! ;)
2/20 anonim válasza:
Mert az még nem "felnőtt" de nem is fiatal.
Csak suliba kell járni(jobb esetben).Élni az életet és szórakozni(képletesen)
3/20 anonim válasza:
Én ebből mind kimaradtam, problem? 17/f
4/20 anonim válasza:
Nekem azért a legszebb, mert most ismertem meg életem első és nagy szerelmét, fél éve már:)
5/20 anonim válasza:
Ki mondta neked ezt a hülyeséget?:D
6/20 anonim válasza:
Hát nekem nem volt benne semmi szép. A 14 bőőőven jobb volt :D 18/F
7/20 anonim válasza:
hardtimes21 Ne máson vezesd le a sz@r életedet, vállald szépen a felelősséget amilyen életvitelt folytatsz "állítólag" És ezzel amúgy is csak dicsérted a válaszolót!
8/20 anonim válasza:
Én most vagyok 24,szerintem 20 és 40 közt a legszebb kor.
9/20 anonim válasza:
ennyi félkegyelműt .D
az hogy aztirtam 16 évesen kell bulizni nemaztjelenti hogy én buliztam akkor,sőt 21 avgyok demég életembe nemvotlam strandon se buliba(se diszko se házibuli)nincsenek haverjaim,suliba terorizáltak,ezér otthagytam 18 évesen,nincs melóm,ettől fügetlenül mondom,
16 évesen a legjobb,kivéve ha luezr vagy,mint én...
10/20 anonim válasza:
add hozza a listahoz hogy irni se tudsz helyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!