Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
177cm magas,60 kg, mit gondoltok? 16l
Figyelt kérdés
2013. máj. 9. 17:04
1/11 anonim válasza:
Jó, bár még 4-5 kiló talán fel is szaladhatna :)
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hízós alkat... Sokat eszem, de mégsem..
2013. máj. 9. 17:07
4/11 anonim válasza:
180 akárhány centi vagyok és 82 kg.De engem nem érdekel,hogy hol laksz.:D
5/11 anonim válasza:
Én speciel azon gondolkodom, hogy mit vár el a kérdező, ezután eszembe jut.
Jól nézel ki, még fel is szaladhat pár kiló.
Persze kimondottan bármiféle képleírás, vagy ne adjisten, kép nélkül. :D
6/11 anonim válasza:
hát egy kép jó lenne... addig nemigazán lehet véleményt mondani! Azt se tudom, hogy ez most kövér vagy sovány vagy milyen... :/
7/11 anonim válasza:
Ezzel semmi se tudtunk meg.
Én 170 vagyok 53 kgval, vékony vagyok. Barátnőm 170 60kgval, vékony. Egyik ismerősöm meg 175 59kgval és hát van rajta mit fogni.
Alkat kérdés. Bár alapvetően azért ezt a két számot összepárosítva azt gondolnám, hogy vékony vagy.
9/11 A kérdező kommentje:
igen, vékony vagyok.. köszi az értelmes válaszokat, de mondjuk tényleg nem volt túlságosan leírva a külsőm :D
2013. máj. 9. 17:30
10/11 anonim válasza:
De ne leírd, hanem dobj egy képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!