Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valakinek nincs nemi szerve? És ha igen, van hivatalos (orvosi) neve?

Figyelt kérdés
Éppen egy sorozatot nézek, ahol felmerült ez a lehetőség és rá kellett jönnöm, hogy nem igazán vagyok otthon a témában. Esetleg tudtok segíteni?
2009. szept. 30. 00:57
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
A kés alatt mi? Szerintem kell létezzen, csak nem ennyire prosztók, hogy alaptalanul betegyenek egy ilyet egy orvosokról szóló sorozatba. Engem is érdekelne.
2009. szept. 30. 01:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Jaja, Kés alatt. Az biztos, hogy nem a hermafrodita kategóriába sorolják. A sorozatban valami magzatkori genetikai elváltozásról magyaráznak, de azt hittem, hogy ennek is van valami külön elnevezése. Érdekel az orvostudomány, de ennyire mélyen nem ástam még bele magam...
2009. szept. 30. 02:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ijenről még csak 1 estben hallottam mégpedig a "sellő lány" nál a kislány lábai nem vátakszét azaz egybörredő ősszetartotta a kettőt és úgynézetki nimt egy sellö. Na neki csak kakilója volt.Véleményem szerint egy fiunál lehet az hogy a pénisz nemfejlődőtt ki és a zacsi nem záródótt össze (a közepén a forradás nem dísz) ezáltal nincsenek meg a herék sem,ez ugye már pénisztelen férfi.Lányoknál már más mert ott eleve a belső részeken zajlik a dolog kifelé nem ojan látványos a fejlődés.Ott inkáb a csikló hiánya lehet a nemiszervetlenség.amúgy hermafrodita a neve.
2009. szept. 30. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdeztem a középiskolai biológia tanáromat, nem a Kés alatt-ról, hanem a Dr. House-ról, és azt mondta, hogy csak felbosszantja magát, ha nézi, mert minden tudományosan alaptalan és butaság, amit ott mondanak. Azt nem tudom, hogy ez másik sorozatra érvényes-e, de szerintem érdemes megkérdezni erről egy orvost, hogy mennyire van valóságalapja egy-egy ilyen sorozatnak.
2010. okt. 26. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!