Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk napközben tényleg sokszor fantáziálnak a szexről? Kell ehhez valamilyen inger is, pl. egy szép lány vagy csak úgy magától jön?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 22:33
11/12 anonim válasza:
na várjál... sok volt a kérdés...
"A fiúk napközben tényleg sokszor fantáziálnak a szexről? Kell ehhez valamilyen inger is, pl. egy szép lány vagy csak úgy magától jön?"
Persze, de ezt úgy írod, mintha te nem szoktál volna a szexről fantáziálni néha...
"De ha épp koncentrálniuk kell a munkájukra vagy a tanulásra, akkor csak nem jár az eszükben a szex? Meg egyáltalán nincs semmi fontosabb átgondolnivalójuk?"
Akkor nyilván nem a szexen jár az agyam... néha eszembe jut, ennyi!
"És ha nem vagytok kiéhezve, akkor azért csak máson is gondolkoztok, ugye?"
Ha ki vagyok éhezve, akkor is.
Hülye kérdések... szerintem pontosan ugyanannyit gondolnak a férfiak is a szexre, mint a nők!
12/12 anonim válasza:
"Nekem elég ritka, ha eszembe jut."
Te ilyen vagy, fiúknál is sok ilyen van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!