Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuknak ez bejonne? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuknak ez bejonne? Vagy csak almomban volt izgi? :D

Figyelt kérdés
van egy pasi aki tetszik de haragszok is ra es almomban felpofoztam es mondtam neki hogy nemvagy normalis kozbe hatralt az àgy fele ledolt ramasztam es elkezdtunk smarolni..gondolom utana szex jott volna csak felebredtem szomjas voltam:) ez valosagban is bejonne?:P
2013. máj. 8. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Hááát korod és az övé? Az álmok valóra válnak!
2013. máj. 8. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha engem felpofoz egy csaj akkor nem ülök le az ágyra, hanem otthagyom... 23/F
2013. máj. 8. 21:43
 3/8 A kérdező kommentje:
hat o megerdemelne!! amugy 17
2013. máj. 8. 21:45
 4/8 poiu ***** válasza:
Na ez az. Igyál napközben eleget...
2013. máj. 8. 21:59
 5/8 A kérdező kommentje:
mi?
2013. máj. 8. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
mi?
2013. máj. 8. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy bejönne! Nem a felpofozás, hanem a szex miatt. :)
2013. máj. 8. 22:30
 8/8 poiu ***** válasza:
Ha hidratáltan fekszel le, akkor nem ébredsz fel a legjobb pillanatban torokszárazság miatt.
2013. máj. 9. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!