Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hazugok az emberek ha a másik nemről van szó?
A nők is és a férfiak is egyaránt. kamuznak össze-vissza, még akkor sem hajlandóak megmondani az igazat, ha direkt meglettek kérve. Miért van ez? Nincs már egyetlen őszinte ember sem?
Annyival egyszerűbb lenne, ha mindenki őszinte lenne a másikkal...
Annyival egyszerűbb lenne, ha nem csak akkor papolnátok az őszinteségről, amíg nem kapjátok meg...
Ha őszinte vagyok, akkor általában elküldenek a búsba, mert az embereknek az őszinteség egyenlő a bunkósággal, csak azért, mert nem azt hallják, amit a kicseszett egójuk elvárna.
Persze ettől függetlenül őszinte szoktam lenni, csak már nem érdekel, hogy ez tetszik-e valakinek, vagy nem...
Egyrészt nem merik megmondani: nem akarják megbántani a másikat, félnek a reakciótól, vagy nem akarják letörni a másik önbizalmát.
Másrészt sokak már megtapasztalták mennyire igaz is a "mondj igazat, betörik a fejed" mondás, ezt gondolom, nem kell magyarázni.
Drek: én is mindig őszinte vagyok, ugyan ezeket tapasztaltam, amiket te.
10 év alatt sikerült minimálisra csökkentenem az engem kedvelő emberek számát. Cserébe nem vesznek körül idióták, sértődékeny emberek és kamugépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!