Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen hazugok az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen hazugok az emberek ha a másik nemről van szó?

Figyelt kérdés

A nők is és a férfiak is egyaránt. kamuznak össze-vissza, még akkor sem hajlandóak megmondani az igazat, ha direkt meglettek kérve. Miért van ez? Nincs már egyetlen őszinte ember sem?

Annyival egyszerűbb lenne, ha mindenki őszinte lenne a másikkal...

2013. máj. 8. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos anyuci és apuci ilyenre nevelték a gyereküket..
2013. máj. 8. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Annyival egyszerűbb lenne, ha nem csak akkor papolnátok az őszinteségről, amíg nem kapjátok meg...

Ha őszinte vagyok, akkor általában elküldenek a búsba, mert az embereknek az őszinteség egyenlő a bunkósággal, csak azért, mert nem azt hallják, amit a kicseszett egójuk elvárna.

Persze ettől függetlenül őszinte szoktam lenni, csak már nem érdekel, hogy ez tetszik-e valakinek, vagy nem...

2013. máj. 8. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mindig őszinte voltam, nem fogok kitalálni semmit, szókimondó vagyok szóval :D
2013. máj. 8. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem merik megmondani: nem akarják megbántani a másikat, félnek a reakciótól, vagy nem akarják letörni a másik önbizalmát.

Másrészt sokak már megtapasztalták mennyire igaz is a "mondj igazat, betörik a fejed" mondás, ezt gondolom, nem kell magyarázni.

2013. máj. 8. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Gratulálunk! Sikerült a mai nap leg értelmezhetetlenebb kérdését feltenni. Ön egy tehetség!
2013. máj. 8. 14:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem én vagyok a hülye ha te nem érted a kérdést :) érdekes a mindenki más tudta értelmezni ;)
2013. máj. 8. 14:39
 7/8 A kérdező kommentje:
-a
2013. máj. 8. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Drek: én is mindig őszinte vagyok, ugyan ezeket tapasztaltam, amiket te.

10 év alatt sikerült minimálisra csökkentenem az engem kedvelő emberek számát. Cserébe nem vesznek körül idióták, sértődékeny emberek és kamugépek.

2013. máj. 8. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!