Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mit is csináljanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit is csináljanak a nők, hogy a férfiaknak végre jó legyen?

Figyelt kérdés
Ha könnyen adja magát, akkor jön a ribancozás, ha nem kapja meg X időn belül a férfi a szexet tőle, akkor meg mit képzel, hogy kéreti magát a nő?! Akkor most mit csináljanak a nők, de komolyan?!
2013. máj. 8. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Amit jól esik. Én legalábbis így fogom tenni. Mikor úgy érzem, le akarok feküdni valakivel, megteszem, ha nem akarok, akkor nem. Ha ezért azt kapom, hogy ribanc vagyok/kéretem magam, akkor úgy járt az illető. Nem fogom tönkretenni a saját lelki világomat, csakhogy mindenkinek megfeleljek. Ha fiú lennék, vonzóbb lenne számomra egy olyan lány, aki tudja mit akar, és nem lesz senkinek sem "szajhája", értem ezelatt, hogy nem az határozza meg a nemi életét, amit mások mondanak neki.
2013. máj. 8. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt mi is megkérdezhetnénk... Ha valaki rád akar mászni, akkor jön a rinya, hogy egy bunkó paraszt, csak dugni akar. Ha meg nem mászik rád mondjuk az első 5 alkalom alatt, akkor meg puhapöc.s és stb...

Csináld azt, ami neked jól esik. Talán ha képesek lennétek a kommunikációra a kapcsolataitokban, nem lenne ennyi probléma...

2013. máj. 8. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:

# 1 válaszadóval szóról szóra egyetértek! Pontosan így teszek én is. Ha valakinek nem felel meg, hogy "könnyen adom" magam, az az ő baja, nem az enyém.

Megjegyzem, volt nemrég egy pasi, aki problémázott azon, hogy jó lett volna még randizgatni, meg akkor jobban tudna értékelni, stb. stb. Párszor lefeküdtem vele, aztán dobtam, nem tetszett ez a folytonos panaszkodás. A mai napig keres, szeretné újrakezdeni...

Úgyhogy igazából a pasik maguk sem tudják, mit akarnak, sosem fogsz tudni megfelelni az elvárásoknak, tehát csak egyet tehetsz: azt csinálod, ami NEKED jó!

2013. máj. 8. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!