Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell viselkedni, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell viselkedni, amikor téged dobtak?

Figyelt kérdés
Most még össze vagyok kuszálódva, bőgök, nem eszek, minden bajom van... Nem akarom hogy sajnáljanak.
2013. máj. 8. 08:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem dobtak engem, én dobtam az illetőt. Csak figyelmetlen voltam a kérdésnél.
2013. máj. 8. 08:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nem baj, mert már úgyis régóta eleged volt belőle ;)
2013. máj. 8. 08:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Szóval megcsaltad vagy hasonló, azért nem akarod kinyögni.:D

Helyes, szenvedj csak.

2013. máj. 8. 09:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem csaltam meg, végig hűséges voltam hozzá!
2013. máj. 8. 09:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, mitől lett vége egy hosszú kapcsolatnak 55 %-os!

A kérdező azt szeretné tudni, hogyan kell, hogyan szoktunk egy ilyen helyzetben viselkedni, mások felé mit mutatunk, stb. stb. Őt ez az egész eléggé rosszul érinti.

- Ne bőgj, azzal nem oldasz meg semmit!

- Egyél, mert semmi-senki nem ér annyit, hogy az egészségedet tönkretedd!

- Ne add meg senkinek azt az örömöt, hogy lássa rajtad a belső fájdalmadat!

Fel a fejjel, légy nyitott, meglehet, hogy a közeledben van már az igazi, csak azt várta, mikor lesz vége a jelenlegi kapcsolatodnak!!!! (Az életben semmi sem történik véletlenül!)

2013. máj. 8. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Ki kell menni a szabadba, megállni egy mező közepén felnézni az égre, széttárni a kezedet és azt mondani: Sza-Bad-Ság!

Ha süt a nap akkor a legjobb

2013. máj. 8. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!