Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjek egy kis szeretetért?
Figyelt kérdés
Szeretethiányos vagyok. :(2013. máj. 8. 01:03
31/50 A kérdező kommentje:
Most finoman megkérdezted, hogy van-e barátom? :$ Nincs! :DD
2013. máj. 8. 01:49
32/50 anonim 

válasza:

akkor rákérdezek: Dagadt vagy Ronda?
33/50 anonim 

válasza:

Úgy látom, a múltkori "kivel ismerkednél személyesen..." kérdésre adott válaszomat ki kell egészítenem Cassie nevével :)
34/50 anonim 

válasza:

Ja,mondhatni finoman :D
Amúgy én is pest.
35/50 anonim 

válasza:

azze, nem hiszem el hogy még mindig nem írtatok rá egymásra. ennyire gyíkok nem lehettek.
36/50 anonim 

válasza:

nem értem miért rajongjátok körül, 17 évesen minden lány szeretethiányos
37/50 anonim 

válasza:

Én nem akarok nyomulósnak tűnni :D
De ha csak annyit írna,hogy "üsse kavics" már menne a privát :D
38/50 anonim 

válasza:

majd másnak a kavicsa fogja ütögetni, mert nálad bátrabbak már próbálják ráfűzni a póznára..
kreatív aláírás.
39/50 anonim 

válasza:

Én minden 17 éves szeretethiányos lányt körülrajongok. Pedig nem az én dolgom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!