Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány éves korotokban volt az első csókotok/és hol?
Figyelt kérdés
?2013. máj. 7. 21:31
51/64 anonim válasza:
Sétálgattunk az Árkádban, fagyiztunk, beszélgettünk sokat nevettünk. Aztán leültünk egy padra, át karoltam, megfogtam a kezét, megsimogattam az arcát. Előttünk játszott 3 kisgyerek egy damilos játékkal amit ha eldobtak akkor pörgött az a kúp alakú nem tudom mi XD Na szóval az a lényeg, hogy mondta a lány, hogy ha a piros marad a legtovább állva, akkor megcsókolom. És így történt. *-* Picit bénáztunk, de hát mindkettőnknek első alkalom volt. :$
52/64 A kérdező kommentje:
ohha,jo lehetett...nekem teljesen mashogy volt az eslo.....
2013. máj. 11. 18:39
54/64 A kérdező kommentje:
xD
2013. máj. 19. 13:03
55/64 anonim válasza:
Kérdező! Nem tudom, hogy mi értelme van az XD-nek. -.-"
56/64 A kérdező kommentje:
es annak miertelme van amit most irtal?? hm? semmi
2013. máj. 19. 13:28
57/64 anonim válasza:
Még nem volt. :) 15/l
Azért, mert még nem volt barátom sem.
Az meg azért nem, mert nincs szükségem egy srácra. :D Tökéletesen megvagyok nélküle is. Most úgy vagyok vele, hogy csak akkor fogok járni valakivel, ha az tényleg olyan lesz, mint amilyet szeretnék (értelmes,művelt,vicces,kedves,jól nevelt,magabiztos,talpraesett,és szeret hülyéskedni).
Addig meg, aki nem olyan, az marad havernak. :)
Bár ki tudja, lehet, hogy jön majd a nagy szerelem... Mindegy, nem igazán foglalkoztat ez. Lesz, ami lesz.
58/64 anonim válasza:
Én még nem de a húgom 4éves korában a baba házban egy néger kis fiúval "smálolt" így mondta a smárolt-at xdxdxdxdx
59/64 A kérdező kommentje:
cukik lehettek ;)
2013. aug. 10. 12:36
60/64 anonim válasza:
13 évesen osztálykiránduláson, felelsz vagy merszeztünk...ez volt az első, de aztán 1hónapot jártam a fiúval azt se szerelemből csak elájultunk egy kis puszitól..:|:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!