Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak jatszott velem? 16L
Figyelt kérdés
Szoval adott egy fiu 1 honapon keresztul beszelgettunk,ugy tunt tetszem neki es talirol is votl szo..de egyiknap irtam ( mert ugy van hogy neha o neha en irtam..)es nem irt vissza,de azota megtudtam hogy van baratnoje mikor dumaltunk nem volt csak azota..irjak neki vagy hagyjam?ja kb 3 hee nem beszeltunk..es vasarnap latni fogom koszonjek neki?2013. máj. 7. 20:09
1/4 anonim válasza:
Két vasat tartott a tűzben... Köszönj neki, persze, ne légy bunkó. De hagyd békén, számára csak egy pótlék voltál valószínűleg, ha a másik lánnyal nem jött volna össze a dolog. Te is ismerkedj tovább! :)
2/4 Christiano Ronaldo válasza:
Nem biztos, velem előfordul hogy éveket levelezek, aztán egyszer csak megunom és ott hagyom abba ahol volt az egész.
De amúgy igen, ha ezek után is megpróbálsz közeledni felé akkor arra valószínűleg reagálni fog valahogy.
3/4 A kérdező kommentje:
HA nem tuti hogy lesz valami koztunk akkor nem szeretnek kozeledni,meg az ujdonsult kapcsolatat sem szeretnem tonkrevagni nehogy a baratnoje feletekeny legyen..
2013. máj. 7. 20:16
4/4 anonim válasza:
Köszönj neki bátran, ha ismersz valakit szerintem illetlenség nem köszönni. Én is köszöntem annak a fiúnak, aki szórakozott velem, és a végén ő került kellemetlen helyzetben az ismerősei előtt, mert úgy akart tenni, mintha nem is ismerne.
Egyébként hagyd, ha más lánnyal kezdett, nincs sok értelme. Lehet, hogy egyszer még keresne, de valószínűleg csak azért, mert a barátnőjével nem olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!