Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiúk! Nektek is alig van arcszőrzetetek?
4 éve borotválkozom heti rendszerességgel, de alig erősödött valamit, most is még pehelyszerű. Ráadásul ritka.
Volt hormonvizsgálatom, és kiderült, hogy alacsony a tesztoszteron-szintem. 7,82. (9,90-52,30 között a megfelelő.)
A szexuálhormon-kötő-glob. szintje is alacsony: 8,82 (13,00-71,00).
Ezen adatoknak van közük a szőrösödéshez?
Szeretnék szőrös lenni...
nekem meg naponta kell borotválkoznom és mély a hangom... 17/F
de abszolút nem vagyok boldog, mert elvileg én már nem fogok tovább nőni
171cm :s
Huhh én ennek örülnék, franc se szeret borotválkozni 2-3 naponta :(
Amúgy a tesztoszteron szint 28-30 éves korban éli arany életét utánna kezd majd lassan csökkeni, szóval nem kell ebből ügyet csinálni :D
örülnék, ha nem lennék annyira szőrös, amennyire...
borotválkozni? ain't nobody time fo' that! :D
de most komolyan. esztétikusabb szőr nélkül, bár a borosta a pofaszerkezetemen azért jól néz ki. lent meg... inkább ne nőne szőr.
nekem a 14 éves öcsém szőrösödik, és általában lusta borotválkozni, úgyhogy sikeresen megutáltatta velem a borostát...:/
sima arc 4ever <3
L
figyelj, ez nem ritka, es nem fogsz tudni valtoztatni rajta. (semmivel sem) De a szexualis eletedet nem fogja befolyasolni, sem mast.
Persze most sz@r, de 30 evesen tök jo lesz!
Viszont soha nem fogsz kopaszodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!