Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábimádó fiúk! Titeket felizgat egy 43-44 es női láb?
Szerintem ez attól függ hogy az adott fiúnak milyen a lába. Nekem 41 2/3, szóval én ezt a 43-44-es lábat már nem izgatónak, hanem túl nagynak tartom.
De a 35-ös lábért rajonganék :P
23/F
Eleve a szép lábfej felizgat és ha ehhez még hatalmas talp is párosul, orgazmusod támad.
F25
Épp az, h a nagyobb láb a szexi szerintem.
Most nem azért, de egy 35 láb elég gyerekes.
Kérdező, nem, én nem azt mondtam, hogy nem nőies. Hanem, hogy mindenkinek magvan a maga igénye, hogy mekkora az a lábméret ami neki tetszik.
Én pl. megőrülök a 35-ösért, de a 40-esért is :)
Szóval, szerintem elég sokan vannak akiknek bejönne az a 43-44-es női láb :)
23/F
Én úgy tudom, hogy az igazi lábfetisisztáknak minél nagyobb, annál jobb, nagyobb a felület is ugye, meg szerintem szebb is az alakja, a kis láb nem olyan formás.
Egyébként nem tudom, mennyire tartozik ide, de valahol azt olvastam, hogy inkább hordj 1 számmal nagyobb cipőt, mint kisebbe nyomorgasd, mert attól még nagy marad, de csűúnya is lesz. Szóval ne érdekeljen ha nagy, hordj olyan cipőt, ami kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!