Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez titeket is felizgat? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez titeket is felizgat? Vagy micsoda?

Figyelt kérdés

Lányok...titeket mi izgat fel először egy fiún?...mondjuk ha rátok néz akkor libabőrösek lesztek..meg ilyesmik.

Mert hozzám ha hozzám ér egy fajin pasi akkor azonnal elgyengülök és érzek valamit a hasamban...nektek is szokott ilyen érzésetek lenni?

2013. máj. 4. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Hányingernek hívják. Jah, előfordul. 32/F
2013. máj. 4. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Sok mindenről gondoltam már, hogy totál felizgulok tőle, meg pillangók a hasamban, libabőr stb. de néhány napja volt részem olyan élményben, amiben még sosem. A fiú magához húzott, összebújva feküdtünk, megpuszilta a fejemet, cirógatott egy kicsit, mélyen a szemembe nézett. Na innen már nem volt megállás, olyat éreztem, mint még soha! Fantasztikus érzés volt, sokkal erősebben éreztem a pillangókat a hasamban és beleremegtem az egészbe.
2013. máj. 4. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű hogy szokott az embereknek ilyen érzése lenni. És mi izgat fel először egy fiún? Már elnézést, de nincs egy valami dolog ami minden fiún először felizgat, ez nem erről szól....Lehet, van aki rámnéz, van akire utólag rágondolok, van aki hozzámér...
2013. máj. 4. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Egyél kevesebb babot. Felpuffaszt.
2013. máj. 4. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Megrándul a hasad? Mert nekem az volt régen amikor hozzám ért valaki xd
2013. máj. 4. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?:D
2013. máj. 4. 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! Aki viszont elpoénkodta...hát nem is tudom..én nem viccnek szántam az egészet,látszik h még gyerekes gondolkodásúak vagytok.(és azért reagáltam így mert eleve rossz kedvem van..erről ennyit) 15 éves vagyok és ezért is nevessetek ki nyugodtan,mert nem tud érdekelni.. :)
2013. máj. 10. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Melyik megyébe laksz?:)
2013. máj. 11. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!