Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyönyörű top modell egy ilyen csúnyasággal hogy jöhet össze?
" hogy belső értékek"
Mellédumálás, tuti nem jönnél össze valakivel csak a "belső értékei" miatt. Ha ronda akkor még az utcán is nagyívben elkerülöd. Nem kell az álszent duma.
"Na meg létezik olyan is, hogy szerelem"
Na ja, meg becsületes politikus, dolgos C betűs állampolgár, jó fej gazdag, kedves-előzékeny rendőr, tisztességes BKV ellenőr is... Csak kb mint a fehér holló...
Már írtam, hogy nem csúnya a pasi, meg mindenkinek más az ízlése, úgyhogy nem hinném, hogy a csaj rondának tartja. Hozzátenném még, hogy ez a nő válogathat. Valószínűleg minden ujjára jut pasi, pénze van, biztos nincs arra szüksége, hogy eltartsák, biztos nem is egy önbizalomhiányos fruska, hogy az legyen a lényeg, hogy a barátnőknek mutogassa, hogy neki van a leghelyesebb pasija.
Valószínűleg olyat választott, akivel igazán jól érzi magát, aki el tudta csábítani az egyéniségével.
"hogy te nem voltál még szerelmes"
Hogyne lettem volna, sajnos. Még általános suliba, nagyrészt reménytelenül habár a végére majdnem lett belőle valami, csak közbe meg vége lett a sulinak... Utána legrosszabb nyár ever aztán középsuliban sz*rtam az egész dologra, csak sunnyogtunk meg szórakoztunk a többiekkel utána meg már majdnem 19 voltam. Azóta meg már nem tudok annyira "elszállni" mint középsuliban. Semmilyen téren.
Két dolog befolyásolhatja a kapcsolatot.
Vagy a szerelem, vagy a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!