Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a szüleimnek, hova megyek hétvégente?
Nem merem nekik elmondani hogy lassan 2 hónapja van barátom. 19 éves vagyok, még soha nem volt barátom, szóval nem volt mit elmondanom nekik. Nem vagyunk sajnos olyan viszonyban a szüleimmel hogy ilyen dolgokat megbeszélhetünk. :S
Kicsit kezdik furcsállni hogy minden hétvégén elmegyek valahova. Eddig azt mondtam mindig hogy az osztálytársamhoz megyek, meg megyünk vásárolni (westend, stb), de ezt már nem nagyon veszik be :S
de ezen mit nem mersz elmondani??? én ezt sosem értettem...nemkell ehhez jóba lenned a szüleiddel, és megbeszélni sem kell velük a párkapcsolatod részleteit.
egyszerűen csak elmondod, hogy anya, apa, van egy barátom. hozzá szoktam járni 7végente. és itt vége is van. nemkell részletezni, nemkell semmitsem csinálnod. 19 éves vagy, nem meglepő, ha barátod van, a szüleid sem fognak ezen meglepődni.
Csak az igazat. Különben úgy belegabalyodsz a mesékbe, mint a brazil sorozatok.
Elvégre felnőtt nő vagy, nem kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!