Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24/46 anonim válasza:
-nem tetszel
-nekem nem vagy szép
-nekem nem vagy szimpatikus sem
-nem járnék veled
-érdekes véleményem van erről a csecsfogdosósdiról...nem fejteném ki.
25/46 anonim válasza:
jah hogy járni :D? egy ilyen kép után, a külsőddel nincs bajom, nálam nyerő lennél, de ezzel a képpel egy nagy csalódást idéztél elő nálam
26/46 anonim válasza:
elég béna az egész kép, úgy ahogy van. a csávó nyálas tekintete is eléggé gáz, és ahogy a melledet fogja közben. én nem fényképezkednék így semmiképpen.
27/46 anonim válasza:
így 23 után már nem nézegetek képeket, csak rávágom, hogy "Teccő aranyom!"
28/46 anonim válasza:
Nem is a pasid ez a hmcs, és mégis a cickóidat tapperolja? Mindenkinek megengeded?
29/46 anonim válasza:
helyes vagy, bár a táskás szemek miatt kicsi -, de ettől még minden rendben
(a pasinak meg legközelebb menjen a tasli)
30/46 anonim válasza:
Imádok későn itt lenni, az első pár kommenten szakadtam. :D
Nem tudom, mennyi idős vagy, de ezen olyan 30 körülinek tippelnélek. (Lehet, csak a fekete haj öregít.) Nagyon karikásak a szemeid, többet kéne aludni.
Eltekintek attól, hogy milyen előnytelen a kép. Nem nézel ki rosszul, átlagos vagy (persze fölvetődik a kérdés, mit is takar az átlagos. No, mindegy...), egész csinos vagy.
Én talán járnék veled. (Gondolom, te nem velem, mivel lány vagyok. :D)
??/ biszex lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!