Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogy hogy nem láttok át az ilyen csajokon?
Csajok, ti hogy hogy nem láttok át az ilyen pasikon?
Azt vettem észre, hogy a legtöbb társaságban van egy olyan pasi, akiért minden csaj titkon odavan, mindenkivel elflörtölget, akár csókok is, sok ölelés... minddel közvetlen, jókedvű, ilyesmik. Oké, elhiszem, hogy ez vonzó, de mégis miért jó ez nektek? Úgyse akar senkitől semmit, csak jól esik neki a nagy rajongás. A sok csaj meg mind adja alá a lovat... nem érzitek, hogy csak hülyítenek titeket?
ofc, mert csak mi vagyunk birkák.. ugye...
Te kis tündérbogár... Áruld már el nekem, hogy ti hogy nem veszitek észre, amikor egy őstahó csak használ titeket? Azt hiszem ebbe a beszélgetésbe felesleges belemenni...
Amíg az emberi faj kicsi képviselői ennyi értelemmel vannak megáldva, nem hiszem, hogy változna... Persze vannak kivételek, de nem sok. Sőt, néha pont egy értelmes ember van együtt egy ilyen díszribanccal, vagy egy marhával, aki hetente háromszor elveri...
A kérdés lényege nem támadás a pasik ellen, higgadtság!
De engem a dolognak ez a része érdekel, hogy a férfiaknak ez miért jó.
Ha valakit érdekel, hogy a nők miért ilyenek, majd ír egy ilyen kérdést, de most nem arról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!