Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legeslegvonzóbb dolog egy férfiban?
Figyelt kérdés
Mi az, ami elsőre megfog, amitől felizgultok, ami elsőre megtetszik, és nem tudod levenni a szemed róla? Legyen az egy szemszín, vagy egy száj, vagy bármi, ami fétisnek is mondható (de nem muszáj annak lennie, lehet csak simán egy tetszetős dolog is). Niylván külsőségekre gondolok, tudom, hogy nem az számít, de az az ami megfog, éshát csak van valami. :) Bármi.2013. máj. 6. 20:24
11/15 anonim válasza:
Adott embernél más és más hogy mi fog meg benne, de eddig nálam ezek voltak: kellemes beszédhang, a bőre illata, egyenes beszéd, kaján mosoly, szép arc, izmos hát.
12/15 anonim válasza:
5-ös: én tegnap pl büdös voltam mint a görény, ha nem használok semmi tisztálkodós cuccot akkor nem hiszem hogy népszerű leszek :D
13/15 anonim válasza:
A külső fontos valamennyire, ez egyértelmű... a baj akkor van, ha valaki csak a külsőt nézi!
14/15 anonim válasza:
Legeslegőször nem tudom mi fog meg benne...de az elsők között van a tekintet, a széles váll, mosoly, nagy kézfej:D, haj(főleg a színe, nem a formája. Minél sötétebb, engem annál jobban izgalomba hoz)és a hangja is.
15/15 anonim válasza:
12-es: akkor tegnap lehet, hogy nem lettél volna nyerő :) Nem azt mondom, hogy ne használjon senki dezodort, hanem hogy ne vigye túlzásba és ha lehet, ne fújkálósat használjon (az AXE minden terméke pl. iszonyat büdös, már kis mennyiségben is, _szerintem_)
Egyébként nem egyszer volt, hogy a barátom úgy érezte, hogy büdös, nekem meg nagyon tetszett a szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!