Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legeslegvonzóbb dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legeslegvonzóbb dolog egy férfiban?

Figyelt kérdés
Mi az, ami elsőre megfog, amitől felizgultok, ami elsőre megtetszik, és nem tudod levenni a szemed róla? Legyen az egy szemszín, vagy egy száj, vagy bármi, ami fétisnek is mondható (de nem muszáj annak lennie, lehet csak simán egy tetszetős dolog is). Niylván külsőségekre gondolok, tudom, hogy nem az számít, de az az ami megfog, éshát csak van valami. :) Bármi.

2013. máj. 6. 20:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
13%
A BMW kulcs. A pénztárca. A 20 cm farok. A medencés villa.
2013. máj. 6. 20:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a külsőségeket nézzük, akkor a termete és a vállszélesség. :) Mivel én is magas vagyok, egy magas fiú mellett nem érzem magam zsiráfnak.

23L

2013. máj. 6. 20:27
 3/15 A kérdező kommentje:
első lol :D
2013. máj. 6. 20:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

én totál arra izgulok, ha kiderül a pasiról, hogy intelligens, és valamihez nagyon ért

lehet ez akár matek, töri, az autó műszaki felépítése vagy főzés is :D

tehát nem tehetséges, hanem okos, és ezt most komolyan mondom :D

ésss a száj melletti ráncok .. fúúú .. :D

2013. máj. 6. 20:36
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az illata.

Nem viccelek, tényleg. A sajátja, nem pedig egy dezodoré vagy egy kölnié.

Én addig nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e valaki, amíg nem éreztem az illatát.

2013. máj. 6. 20:37
 6/15 anonim ***** válasza:
36%

valójában a nők(és a férfiak is)nem tudatosan döntenek afelől,hogy ki tetszik nekik.erre nem fogsz választ kapni.

Bár nálunk férfiaknál azért egyértelműbb,de a nők még maguk sem tudják,mert ez beidegződésként jön nekik...

2013. máj. 6. 20:37
 7/15 anonim ***** válasza:

nekem minden! változó..:)

van akinek a szeme, van akinek a mosolya. vagy ha fényes a bőr a lábszárán. tegnap pl. hátulról tetszett meg valaki! :D

2013. máj. 6. 20:38
 8/15 A kérdező kommentje:
#6 kaptam választ :) és pont ilyenekre gondoltam
2013. máj. 6. 20:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Az emberek ostoba, felszínes lények, akik a külső alapján ítélkeznek. Megnézném az itteni hősszerelmeseket, hogy járnának-e egy 200 kilós döggel, vagy egy fogatlan tramplival, mert olyan jó a kisugárzása. Egy faszt, ezt mind tudjuk, csak valakik le merik írni, de attól kezdve az álszent kőagyúak rászállnak, mert ők ki merték mondani az igazat.
2013. máj. 6. 20:48
 10/15 anonim ***** válasza:
legyen jó haja, az fontos. és jó illata.
2013. máj. 6. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!