Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem mertem rákérdezni, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mertem rákérdezni, most mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés

Ma találkoztam egy haverommal (aki nagyon sokat segített átvészelni az év eleji szakításomat), már nagyon rég nem láttuk egymást, és hát suliból jöttem, most nem edzés után látott, és egyből felállt neki.

Mindig mindent meg tudok vele beszélni, meg minden, és ezt most volt először (nem lehetett nem észrevenni): nagyon meglepődtem, és nem tudtam, mire vélni...

Rákérdezzek nála, vagy ez nagyon ciki lenne? Vagy mit csináljak? Előtte úgyse tudom magamban tartani...

2013. máj. 6. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Buzy-e a haverod? Vagy mire?
2013. máj. 6. 18:34
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom... de olyan kellemetlenül éreztem magam :/

Ja és lány vagyok, Ő meg fiú

2013. máj. 6. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Az azért elég durva ha csak a látványtól felállt neki. Tán ki volt rakva mindened? Ő meg gondolom rég szexelt.
2013. máj. 6. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor biztos nem meleg.:DD kérdezd meg tőle miért állított sátrát amikor találkoztatok:D
2013. máj. 6. 18:40
 5/8 pinkpancser ***** válasza:

Ő viszont biztos tudná Benned tartani :)

Ha jól nézel ki/jó cuccban voltál akkor ne csodálkozz ha álldogált.

2013. máj. 6. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Akármit jelenthet, ennyiből még nem kell leszűrni semmit!
2013. máj. 6. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem a "leszűrés" a lényeg, mert azt bármikor meg tudom vele beszélni, dehát már fürdőruhában is elég sokat látott, meg minden...

Amúgy nem volt ki mindenem, rövidgatyában, meg topban voltam, nyáron kb mindig így vagyok, max néha szoknya, de nem jellemző.

2013. máj. 6. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Bejösz neki, ez nem kérdés. Csak kicsit félènk.
2013. máj. 6. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!