Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Számít nektek, hogy a pasi milyen munkát végez?
Figyelt kérdés
Több éves munkanélküliség után sikerült egy konyhai kisegítői állást szereznem. Ez nem azt jelenti, hogy műveletlen vagyok és csak erre lennék képes, de sajnos jelenleg ez van, jobb mint otthon ülni. Attól félek, hogy emiatt ledegradálnának és ítélkeznének felettem.
Remélem csak rosszul gondolom a dolgot.
2013. máj. 6. 14:59
2/8 anonim válasza:
Ha szeretem és vonzódom hozzá, nem!
Elvégre tisztességesen dolgozik és törekszik a jobbra!
3/8 anonim válasza:
Hát szerintem kortól is függ mennyire fontos 25 fölött már igenis fontos szerintem főleg ha komoly kapcsolatot akar valaki mert akkor már a gyerek is szóbajön amit valamiből fel kell nevelni.
4/8 anonim válasza:
Először is nincs olyan szó, hogy ledegradál, csak simán degradál. Másodszor azzal nincs gond, aki tenni akar az ellen, hogy otthon üljön...valahonnan el kell kezdeni. Ugyanakkor, ahogy felettem is írta valaki...bizonyos kor felett már nem árt azért, ha valami fix, biztos munkát talál az ember, amiből idővel fent lehet tartani egy családot is.
5/8 anonim válasza:
Lehet mindent szepiteni, de ha nem szamitana akkor nem tenned fel ezt a kerdest. De minden relativ.
6/8 anonim válasza:
A többi nő véleményét nem ismerem, így csak a magam nevében nyilatkozom. Ameddig nem állat vagy emberi tetemekkel foglalkozol, tehát nem preparátor vagy, vagy krematóriumban valami, addig nem érdekel mit csinálsz.
7/8 anonim válasza:
Az én szememben, ha ezt így elmondod, nagyot nőttél volna. Látszik, hogy nem vagy lusta, ha nincs jobb, csinálod ezt, és nem az a fajta vagy, akinek a f@szverés jön be. :) Tisztességes dolognak tartom és felnéznék rád.
23/L
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Miért, eddig negatív tapasztalataid voltak a pasikkal? F*szverés már nem motivál:)
2013. máj. 6. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!