Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hogy néz ki az ideális pasi számotokra? Kort is, ha lehet.
Mindenképp legyen idősebb nálam.
Határozott,férfias.
Pont,mint a tánctanárom! :)
Nekem nem baj ha fiatalabb. Jobban vonzzanak a fiatalabbak, mint pl a legtöbb 25 éves. Ritka aki 25 évesen nem 30nak néz ki...
21/N
Hát koromhoz képest nagyon nem jön be a kisfiús stílus...babapofi...pfájjj :D
Igazából ha csak kinézetről van szó,akkor szőke haj és kék szem mellőzve.Zöld szem mindent visz.Sötétebb hajszínek tetszenek.A kissé hosszúkás,loboncos frizura a kedvencem.Nem szeretem,ha túl rövid,vagy túl hosszú a haja az illetőnek.A kopaszoktól egyszerűen kiráz a hideg.A raszta haj is bejövős :D Magassága tök nyolc.Mondjuk én 175 cm magas vagyok,nagyon nem zavar,ha a pasi kisebb.Hát,az ilyen törékeny test neeem annyira tetszik.Sem az izomagy stílus.Olyan pont jó legyen.A felesleg sem zavar,kockahas nélkül is megvan az ember,nemdebár?Ha még a ruházkodást vesszük,akkor a laza,kissé hanyag (pl. farmer kicsit lóg,1-2 számmal nagyobb a pulcsi).A borosta eszméletlenül bejön nekem.Ne legyen már olyan az illető,mint egy giliszta.Persze esőerdő se kell sehova,túlzásokba ne essünk :D
Meg számomra a belső is nagyon fontos,sőt,az a legfontosabb számomra.De mind a kettő tényező sokat jelent.
Szóval ennyi lenne :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!