Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen van? Eddig engem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen van? Eddig engem nem érdekelt, vagyis nem vettem észre, de mire észre vettem, már én nem érdeklem őt!

Figyelt kérdés

Van egy srác, akinek szerintem tetszem egy ideje. Szinte minden nap találkozunk,mert hozzájuk járok a pékségbe. A lényeg, hogy nem tudok rajta kiigazodni, egyszer mosolyog, néz, sőt bámul, de van hogy rám se néz. Eddig szinte minden alkalommal, amikor észrevette, hogy bementem, kijött valamit ,,tevékenykedni" nem feltünően, mintha vmi dolga lenne, közbe engem nézett. A múltkor a családjával sétált előttem, meglátott, valamit elkezedett beszélni rólam, nem túl feltünően mindegyikük rám nézett, és valamit beszéltek, de nem értettem. Azóta ha bemegyek a pékségbe ki se jön. Találkoztunk egy étteremben, amikor odaértem, ő inkább kiment.

Nem tudom, hogy merjek-e kezdeményezni, nehezít az is, hogy nem magyar. Eddig nagyon azt vettem észre, hogy bejövök neki, de azt hittem engem nem érdekel, de mégis tetszik nekem is. Amióta nekem is tetszik, azóta olyan mintha én meg már neki nem. Szeretném ha ő kezdeményezne, tudom hogy tetszek neki, de olyan mintha vmi miatt akadályozva lenne. Mintha valaki lebeszélte volna, pl a családja, amióta látott, vagy nem tudom. Pedig nincs senkije ennyit tudok. Ilyen hülye helyzetbe mit tudnék csinálni.

2013. máj. 6. 14:58
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha valóban tetszem neki, akkor miért viselkedik két értelműen? Egyszer kedvesen mosolyog, feltűnően néz, máskor elkerül. Én ezt nem értem. Vagy csak bejövök neki de nem akar tőlem semmit. Ilyen van? Nekem csak olyan tetszik akitől akarnék is valami többet.
2013. máj. 6. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért viselkedik kétértelműen, mert e semmi jelét nem adtad annak, hogy ő neked bejön :D Ha tetszik neked, akkor minél előbb kezdj el sokat odajárni, és sokat mosolyogni rá, mert lhet hogy már kezd letenni rólad. :)
2013. máj. 11. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!