Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdeklem őt?
Hétvégén egy társaságban voltam egy fiúval,aki régóta tetszik nekem.Megtetszettünk egymásnak és kavartunk.Együtt mentünk haza taxival és megkérdezte,hogy hozzá vagy hozzám menjünk-e ? kérdeztem mit csinálna..hát szerinted -ez volt a válasz..? mondtam neki,hogy nem lesz semmilyen szex..és utána megkérdezte,hogy másnap elmegyek-e vele valahova :) de sajna tanulnom kellett,így nem tudtam.Utána még egyszer beszéltünk fb-on..de amikor utoljára ráirtam nem irt vissza.
De amúgy nagyon aranyos és kedves volt velem.
Szerintetek csak szexre kellettem neki ?
Ő 24,én 18 éves vagyok
Így, hogy találkozni akar veled utána is, miután elutasítottad, fenn áll az esély, hogy többet akar tőled.
Illetve az is, hogy abban reménykedik, hogy pár héten belül megleszel neki, ha az utóbbi vonalon van, akkor sanszos, hogy már nem fog többet keresni.
Kavartatok, magyarul érzi/tudja, hogy bejössz neki, maximum nehezebben adod be a derekad. Nem te lennél az első ilyen valószínűleg, mert kevés azért az olyan ember, aki egyből hanyatt dől.
Szerintem csak szexet akar, de döntsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!