Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális fiúk/lányok? (hosszú lent)
Hol vannak a normális emberek?
Rossza a kérdés ..egyesek miért nem normálisak? Èn soha az életben nem fogom tudni megérteni azt hogy hogy képesem indokolatlanul bántani embereket a se**fejek..pl...van egy osztalytasam aki szerimtm picit beteg lehet mert az hogy mennyire gonosz de tényleg gonosz és nem normalis arra már nincs szó...nde ez a mindennek a legalja maga a" satan..."...úgybeszél hogy a legrágárabbakat is felűlmúlja és mindenkit aláz..megszégyenìt, holott ha nem ártottak is neki...ezt nem értem én sose tudnék senkit se bántani szándékosan..szinte úgyse ha okot adna rá..ok nélkül pedig? Ez milyen dolog?! Velem van a baj vagy én nem tudnèk ig gonoszkodni kinevetni alázni embereket..miert gondolom ugy hogy mindenkinek ezt kellene érezni..nem tudom elképzelni hogy lehet ezt máshogy gondolni..ezek az "emberek " mit éreznek?!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!