Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el tudnátok képzelni egy ilyen lánnyal (lányokkal) az életet?
Figyelt kérdés
Akinek semmi baja nincs, csak annyi furcsasága van, hogy bizonyos helyzetekben megszédül és más-és-más lesz.
- szex közben
- feszült helyzetben
- ha csalódás éri
- amikor jókedvű
?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
És így könnyebb neki minden. Szóval számára még praktikus is.
2013. máj. 6. 00:15
41/50 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocs, hogy belekotyogok (előre is, khm) de én pl nem emlékszem milyen volt először. T. mesélte, hogy (bocsi T) ő akkor ébredt a tudatára, amikor rájött, hogy anya egy "szánalmasan szegény kisgyerek". Kicsit lenéző a stílusa, de nem bánt azért...
2013. máj. 7. 21:38
42/50 anonim válasza:
miért érzem úgy, hogy csak unatkozol, azért csinálod ezt,
43/50 anonim válasza:
A családod, barátaid, tanáraid, stb hogy fogadták, hogy többen vagytok?
44/50 A kérdező kommentje:
Csak azok veszik a lapot akik közel állnak hozzánk. Anya egyikünk miatt akart kidobni szóval... Bár ő ha jól tudom mndig azt hitte h N. hazudik, pedig nem, mert szimplán csak nem volt jelen, viszont az emberek közül van aki csak egyikünket másikunkat ismeri. De van olyan barátunk aki tudja a dörgést, ő néha nagyon aggódik. Egy másik barát hazugságban él, és még mindig fogalmunk sincs hogyan tálaljuk neki, hogy kb az egész amit gondolt N-ről az nem igaz... Mert ő már nem is N. Igazán, kicsit bűntudatom van, hogy kénytelen vagyok hazugságban tartani egy embert.
2013. máj. 7. 22:38
45/50 anonim válasza:
N. aki először született, de ő már nem nagyon van kint a fentiek szerint, te vagy a negyedik, van egy T., és még 4-en. Érdekes.
Volt már kapcsolatotok, vagy még csak kalandok, és most már szeretnétek megállapodni, ha nem is örökre, de egy időre?
46/50 A kérdező kommentje:
Nem, én "M." vagyok, T. akivel tegnap beszéltél. :) Én nem gondolkodok kapcsolatban, még soha nem voltam szerelmes... De azt hiszem szeretnék majd egyszer megállapodni. Azt szeretném, ha valaki elfogadna a szomszédaimmal együtt, és nem kell több titokzatosság, ha elmegyek akkor utána ne kelljen hülye szövegeket kitalálnom, hogy éppen miért voltam más! Ö. meg egy szexista állat... Persze neki csak szex kell, nem is tud másban gondolkodni. Én annyira nem kívánom, de ha segítenek és van egy rendes pasas, akkor talán még ki is próbálnám.
2013. máj. 7. 23:33
47/50 anonim válasza:
Ö. is egy alteregó?
Csak mert nincs ö-vel női név...
48/50 A kérdező kommentje:
Igen.
2013. máj. 8. 00:25
49/50 anonim válasza:
Kezd szétesni a story, tegnap ügyesebb voltál.
A #46-os komment már egész fiús pl.
50/50 A kérdező kommentje:
És? :D De most én kérdezek: Te mindig ilyen későn vagy fenn?
2013. máj. 8. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!