Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti el tudnátok képzelni egy ilyen lánnyal (lányokkal) az életet?
Akinek semmi baja nincs, csak annyi furcsasága van, hogy bizonyos helyzetekben megszédül és más-és-más lesz.
- szex közben
- feszült helyzetben
- ha csalódás éri
- amikor jókedvű
?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
És így könnyebb neki minden. Szóval számára még praktikus is.
A szexelős, meg a mosogatós beugorhatna holnap este hozzám. :)
Honnan lehet tudni, hogy éppen ki az aktív személyiség? Hogy játszódnak le a váltások? Számomra ez annyira elképzelhetetlen a való életben megvalósítva Persze gondolatkísérlet szintjén nagyon érdekes.
Általában szédülés jelentkezik váltáskor. Persze az, hogy én mindezzel tisztában vagyok, csak úgy lehetséges, hogy én vagyok az aki mindenkit ismer és mindent tud. Általában a helyzet dönti el, kié a terep. Én tuti, hogy megpattannék, ha egy férfi ágyában találnám magam.
Valaki írta tegnap, hogy a "vidám alteregóval" szeretne beszélni. Nos, ő a társasági eseményeken áll helyt, és az 1. átpasszolta neki a csalódásokat is. (1, 2., 3. és így tovább, remélem érthető)
A váltásokat a helyzet határozza meg, vagy úgy, hogy aki éppen kint van elmenekül (ha nem akar részt venni az eseményekben) és a helyébe kerül a másik, vagy úgy, hogy én kilökdösöm egyiküket. Ha senki sem akar kinn lenni, akkor egy üres testet kapunk (volt már rá példa).
Tehát ez tényleg létezik?
Ez vagy te/ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!