Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti el tudnátok képzelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el tudnátok képzelni egy ilyen lánnyal (lányokkal) az életet?

Figyelt kérdés

Akinek semmi baja nincs, csak annyi furcsasága van, hogy bizonyos helyzetekben megszédül és más-és-más lesz.

- szex közben

- feszült helyzetben

- ha csalódás éri

- amikor jókedvű

?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

És így könnyebb neki minden. Szóval számára még praktikus is.

2013. máj. 6. 00:15
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
#10 szerintem arra gondolt azzal, hogy most egy másik személyiségével beszélünk, és ő tényleg nem szokott szexelni
2013. máj. 6. 12:59
 12/50 A kérdező kommentje:
Pontosan. Én nem szexelek, és tkp a többiek sem, egyet kivéve. Ez egy kemény csapatmunka. Te szexelsz, te főzöl, te mosogatsz, te mész bulizni - remélem érthető.
2013. máj. 6. 18:25
 13/50 anonim ***** válasza:

A szexelős, meg a mosogatós beugorhatna holnap este hozzám. :)

Honnan lehet tudni, hogy éppen ki az aktív személyiség? Hogy játszódnak le a váltások? Számomra ez annyira elképzelhetetlen a való életben megvalósítva Persze gondolatkísérlet szintjén nagyon érdekes.

2013. máj. 6. 18:30
 14/50 anonim ***** válasza:
Amúgy az a sorozat annyiból volt csak durvább,hogy az egyik én pasi volt.
2013. máj. 6. 18:34
 15/50 anonim ***** válasza:
nem örülnék, hogy egy csomó személyisége szűzként halna meg :(((
2013. máj. 6. 18:35
 16/50 A kérdező kommentje:

Általában szédülés jelentkezik váltáskor. Persze az, hogy én mindezzel tisztában vagyok, csak úgy lehetséges, hogy én vagyok az aki mindenkit ismer és mindent tud. Általában a helyzet dönti el, kié a terep. Én tuti, hogy megpattannék, ha egy férfi ágyában találnám magam.

Valaki írta tegnap, hogy a "vidám alteregóval" szeretne beszélni. Nos, ő a társasági eseményeken áll helyt, és az 1. átpasszolta neki a csalódásokat is. (1, 2., 3. és így tovább, remélem érthető)

A váltásokat a helyzet határozza meg, vagy úgy, hogy aki éppen kint van elmenekül (ha nem akar részt venni az eseményekben) és a helyébe kerül a másik, vagy úgy, hogy én kilökdösöm egyiküket. Ha senki sem akar kinn lenni, akkor egy üres testet kapunk (volt már rá példa).

2013. máj. 6. 19:10
 17/50 anonim ***** válasza:

Tehát ez tényleg létezik?

Ez vagy te/ti?

2013. máj. 6. 19:37
 18/50 anonim ***** válasza:
ilyen nekem is van, bár nekem csak három személyiségem van
2013. máj. 6. 19:55
 19/50 A kérdező kommentje:
Nagyjából.
2013. máj. 6. 19:57
 20/50 anonim ***** válasza:
ezzel csak akkor lenne gond, ha a személyiségek fele nem is akarna velem lenni..
2013. máj. 6. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!