Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak válaszolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Ahogy itt olvasgatom a válaszaitokat sokszor a kielégületlenség,nő hiány tükröződik.Hogy lehet,hogy nem találtok magatoknak párt és itt ajánlgatjátok magatok?Én mindig úgy gondoltam,hogy egy férfi ha akar talál nőt.Félre értés ne essék nem szemrehányás,hanem a kíváncsiság miatt kérdezem.

2013. máj. 5. 22:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én régóta nem keresgélek,de azt látom hogy nagyon sok normális facér nő van és nagyon nehezen találnak párt,mert a férfiaknak túl nagy az elvárásuk.A válaszaitok alapján meg ti pont fordítva érzitek.Én még mindig úgy gondolom hogy egy normális férfinak van esélye a nőknél.Egyenlőre nem győztetek meg.Még várok válaszokat.Van egy ismerősöm aki nagyon normális nő és már 10éve van egyedül.Vagy ha fölmegyünk egy ismerkedő oldalra,akkor tele van nőkkel.A férfiak elvárásai pedig a következők:legyen vékony,gyermektelen,10évvel fiatalabb.Tehát meg tehetik hogy ilyeneket írjanak,mert így is kapósak.
2013. máj. 5. 23:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Elmosolyodtam kedves 9.válaszoló,mert ugyan azt írtam csak a másik oldalról.
2013. máj. 5. 23:29
 13/13 anonim ***** válasza:

"Van egy ismerősöm aki nagyon normális nő és már 10éve van egyedül."

Tehát harminc felett van. Ne haragudj de egy nő ezzel a korral már baromira nem a fiatal és kelendő kategória. Az itt sírdogáló urak többnyire fiatalok, a húszas éveik elején közepén.

Én egyébként azért nem találok nőt, mert ragaszkodom a konzervatív értékrendhez és erkölcshöz, ez a mai szabados világban sok hölgy számára nem pozitív (persze nem várom el, hogy a lány szűz legyen). Továbbá elvárom, hogy a párom intelligens legyen, ne legyen kövér, és legyen szép arca. Tehát nagyok az elvárásaim.

Én viszont egy kisfiús arcú, vékony 172 centi magas srác vagyok, nem én vagyok a férfias férfi megtestesítője. Továbbá eléggé introvertált vagyok. Viszont magas az intelligenciám, és kiemelkedő a műveltségem, ezen kívül stabil jövőképpel rendelkezem, de ezek a tulajdonságok egy fiatal lány számára nem olyan fontosak.

Tehát magányosságom oka az, hogy magasak az elvárásaim, de kevésbé tudok megfelelni a hölgyek által felállított elvárásoknak. Viszont az igényeimet lejjebb adni nem fogom, mert nincs értelme olyannal lenni, akihez nem vonzódom mind szexuálisan mind mentálisan.

23F

2013. máj. 6. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!