Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válaszolnátok?
"Van egy ismerősöm aki nagyon normális nő és már 10éve van egyedül."
Tehát harminc felett van. Ne haragudj de egy nő ezzel a korral már baromira nem a fiatal és kelendő kategória. Az itt sírdogáló urak többnyire fiatalok, a húszas éveik elején közepén.
Én egyébként azért nem találok nőt, mert ragaszkodom a konzervatív értékrendhez és erkölcshöz, ez a mai szabados világban sok hölgy számára nem pozitív (persze nem várom el, hogy a lány szűz legyen). Továbbá elvárom, hogy a párom intelligens legyen, ne legyen kövér, és legyen szép arca. Tehát nagyok az elvárásaim.
Én viszont egy kisfiús arcú, vékony 172 centi magas srác vagyok, nem én vagyok a férfias férfi megtestesítője. Továbbá eléggé introvertált vagyok. Viszont magas az intelligenciám, és kiemelkedő a műveltségem, ezen kívül stabil jövőképpel rendelkezem, de ezek a tulajdonságok egy fiatal lány számára nem olyan fontosak.
Tehát magányosságom oka az, hogy magasak az elvárásaim, de kevésbé tudok megfelelni a hölgyek által felállított elvárásoknak. Viszont az igényeimet lejjebb adni nem fogom, mert nincs értelme olyannal lenni, akihez nem vonzódom mind szexuálisan mind mentálisan.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!