Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, Fiúk, Férfiak! Válaszolnátok?
Szeretném megtudni a titkát,hogy az agyon szolárimozott,műkörmös,szilikonmellű és szilikon testű,agyon festett,póthajú,agyban nulla,életképtelen cicababák miért jobbak,szebbek,csinosabbak,érdekesebbek,izgibbek,IGAZI NŐK,a sportos testű,természetes mellű,saját körmű és hajú,okos,értelmes,életrevaló,természetes szépségű csajokkal szemben????!!!!
Válaszaitokat köszönöm,de őszinték legyetek!
Kedves utolsó!
Igazán ari vagy,de nem pszichológust keresek,csak őszinte válaszokat szeretnék olvasni:)
Igen én utóbbi kategóriába tartozom,sportolok,nincs mű alkatrészem,de nem csak a magam nevében kérdezem amit kérdeztem,hanem szerintem sok más lány is tudni akarja a plázacicák ősi titkát:)
Most valószínűleg csak olyan válaszokat fogsz kapni, hogy "ez baromság, nem is igaz, én csakis a természetes híve vagyok". Namost ennek az az oka, hogy aki értelmes, az itt válaszokat ad, aki nem, az kérdez (lehetek-e terhes a óráltól, mi az a maszturbáció, stb). Ez az oldal közvéleménykutatásra teljesen alkalmatlan.
De, mint mondtam, én is a természetes lányokat szeretem. Akinek a plázacicák jönnek be, azokkal te sem járnál jól, ne érdekeljenek.
hozzáfűznék még valamit: miért nincs barátod?
ha természetes szépség lennél, ahogy leírtad, akkor biztos, hogy lennének jelentkezők! :P
Nem nem nem vetélytársaim,dehogy.Csak van szemem,és bizony naponta ezt látom az utcán,boltban,bárhol,hogy az ilyen idétlen nők után megfordulnak a pasik,áradoznak róluk,hogy húúú meg hááá.
Igen ezokból tettem fel a kérdést,és csinálok egy kis közvéleménykutatást.
Most komolyan! Van,amiben ezek a nők jobbak,mint egy hús-vér csaj?
szenvedélyesebbek, mutatósabbak stb.
igaz komoly kapcsolatra nem jók, de szereznek az embernek pár kellemes éjszakát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!