Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lehet még ebből valami?
Figyelt kérdés
Kb 3 évig beszéltem egy sráccal a neten,és most úgy kb 5 hónapja h utoljára beszéltünk,viszont ez úgy volt hogy aznap megígérte hogy másnap jön és nem jött többet.Igaz elég nagy a a távolság köztünk,kb 400 km ,de én nagyon megkedveltem,sokat gondolok rá még most is.Most arra gondoltam hogy bejelölöm fb-n,ugyanis eddig csak skype-n beszéltünk,de azt sem akarom hogy nagyon nyomulósnak tűnjek,meg hát gondolom ha hiányoznék neki már keresett volna vagy ő jelöl be.Szerintetek lehet még a dologból valami vagy jobb lenne végleg elfelejtenem?2013. máj. 5. 22:34
1/4 anonim válasza:
szerintem jelöld be
én is voltam úgy hogy a fiú nem lépet mert félt hogy a távolság miatt nem működne(azért nem 400km-ről van szó),én léptem,másfél éve együtt vagyunk:)
2/4 anonim válasza:
Én bejelölném a helyedben, de nem írnék rá semmiképpen.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ő már próbál elfejteni mivel teljesen esélytelen a dolog. Találkozni nem biztos hogy mindig tudtok, és ő meg szerintem nem akar távkapcsolatot. Keress egy másik fiút.
17f
4/4 anonim válasza:
Jelöld be szerintem. Lehet belőle valami, csak nagyon nehéz lesz, arra készülj fel.
-sorstárs-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!