Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin miért a pasi feladata a folyamatos dumálás?
Csajok sose túl beszédesek, ha én nem beszélnék szerintem max egymást bámulnánk kussban :D
Van olyan hogy amikor már unom mondom hogy jó most te jössz.. erre mindig mondja h de ő vele nem történt semmi érdekes, meséljek én vmit oO
Meg ha nem mondok épp semmit akkor mondja h, mesélj vmit :D De ő vajon mért nem tud mesélni vmit ha nem akarja h csönd legyen?:O
értelmes dolgokról nincs is véleményük,szóba jön egy komoly téma hallgatnak szerényen :D
hát néha úgy érzem, hála többek közt az ilyen "intelligens" fiatal lányoknak :) :DD
amúgy meg ha én nem is, te még bekaphatod.
Ezek szerint te nem tudsz beszélni.
Ezek szerint te rossz emberekkel ismerkedsz, kiket nem érdekel az amit mondasz.
Egyetértek az utolsóval. "Úgy érzem, hogy nem kiváncsi rám, csak magáról akar beszélni"
És neked mi a komolyabb téma ? Ne várd már el, hogy a csaj a politizáljon az első randin...vagy esetleg a mikroökonómiáról akarsz beszélgetni vagy mibajod van neked?
Én a vicces sztorikat szoktam nyomatni :D
Haverokkal úgy megy h ő is mond 1-et meg én is , nem szeretek komoly dolgokról dumálni :D
Én ilyen vidám alak vagyok, egész nap röhögök sokszor :D
Ezt nem neked írtam, hanem annak aki szerint minden csaj buta.
Én is inkább vidám dolgokról szeretek diskurálni randin :)
Nemhiszem h fárasztanám őket.. akkor nem mondanák h mesélj te stb..
akkor elküldenének a pics@ba :D
egyébként meg sztem jó sztorijaim vannak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!