Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hülye kérdés de hol lehet egy pasit ugymond megtapizni?
Figyelt kérdés
Jó az oké hogy ők megfogják a csajok combját meg fenekét,de ezt mi lányok is megtehetjük?:D2009. szept. 28. 21:57
1/4 anonim válasza:
a seggét bármikor, szerentiem de viszon normális körülmények között, úgy h. nem feltűnő, és nem hozunk vele senkit zavarba, meg persze ott ahol nagyon nem látják(hogy néz ki, h. egy lány fogdossa a pasi seggét, mondaná anyum...:P)
ennek ellenére én szeretem fogdosni a pasim segggét:Pnaon!!!!:P
2/4 anonim válasza:
Mit akarsz vele csinálni?
Ha tapizni akarod, akkor lehet a combját és a fenekét is - de mondjuk a muszkliját is, az se rossz.
Ha viszont simogatni, akkor lehet a haját, arcát, vagy a felsőtestét is nyugodtan. A fiúk is szeretik ám a simogatást...
3/4 anonim válasza:
Persze. Én imádom ha seggemet, a péniszemet vagy a golyóimat megdögönyözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!