Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítségre van szükségem.!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítségre van szükségem.! Mit irjak neki? (több lent )

Figyelt kérdés

Nos, jõvõre tanulok tovább , felvettek egy gimnáziumba.Mikor kikerült az oszt. névsor akkor megnéztem a jövendõ osztàlytársaimat fb on .Be is jelölt egy lány aki nagyon

szimpatikus nekem .Már beszélgettünk egy kicsit.Itt lenne a kérdésem : tudtok mondani témákat hogy mirõl tudnánk beszélgetni ? Elôre is köszi !

Értékelem qz értelmes válaszokat.

2013. máj. 5. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nanotechnológia. Ez a jövő.
2013. máj. 5. 15:44
 2/5 OttARolika válasza:
Kérdezősködj a sulijáról!
 3/5 anonim ***** válasza:

hol lakik, hova járt eddig, kiket ismer, akiket ismerhetsz, szervez-e veled ismerkedős osztálybulit, stb...

csak ami spontán jön! és sok viccelődés, humor ezerrel!

4/5 anonim ***** válasza:

csak kérdezem mennyire igaz, mert ha most vettek fel, akkor nem jövőre tanulsz tovább, hanem szeptembertől

Nálatok ez nem így megy?

amúgy ha fel kell készülni beszélgetésre, abba bele lehet szarni, mert később ez gondot okoz, próbáld ezt meg magadtól

az én kölkeim még soha nem csináltak ilyet, még a fiú sem N

2013. máj. 5. 15:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Ugyértem jôvô tanévtôl .
2013. máj. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!