Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, nők férfiak egy kis segítségre lenne szükségem így "csajozás" ügyileg?
Szoval hol kezdjem, nem vagyok egy csúnya hülye gyerek... ezt onnan is gondolom, hogy nemsokára diplomám lesz ha minden jól megy, jó munkám is van... a másik nem egy ember (és itt nem anyukámat értem) mondta már, hogy de nem is nézel ki rosszul, vagy olyannak aki elől menekülnének a lányok.... És mégis, azaz inkább mégse volt még eddig barátnőm. Mindig azt kapom, hogy de aranyos vagy, de édes vagy.... meg hogy legyünk barátok, vagy barátként blabla, vagy most épp nem jó, de azért barátok maradunk.... Nagy igényeim nincsenek, kedves vagyok, próbálok "úriember" lenni és ennek az eredménye a fentiek. Szoval mi kéne ahhoz, hogy a fentieken túl több is legyen? Hogy a román életbe tudom így kihozni mindig a dolgokat, hogy ez a vége.
23 F
küldj egy képet, és megmondom mi lehet a baj
ha tényleg ilyen rendes gyerek vagy, akkor csak a külsődön lehet valami, amin változtatni kéne
Vagy önbizalomhiányos vagy,vagy a külsőddel van gond.
Én ezt a 2 dolgot tudom elképzelni.
18/L
huh..
Hát ne haragudj hogy ezt mondom de a külsőd a probléma szerintem.
Nem valami jó az arcfelépítésed,és a szemüveg is elég sokat ront az összképen.
Volt valami kínai ősöd??
Eléggé olyan a szemed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!