Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő járás után biztos, hogy nem csak a szexre kellek?
Sziasztok!
Egy sráccal már 8 hónapja kavarok, ebből 1,5 hónapja járunk. Ameddig nem jártunk, szinte biztos voltam benne, hogy csak megfektetni akar. Viszont még most sem bízom benne eléggé, és nem tudom mennyi idő után lehet bízni benne. Én kívánom őt, de félek, csak arra kellek neki. Beszéltem vele erről, de hülye lenne az a srác, aki bevallja, hogy csak arra kell neki egy csaj. Nem erőltet rám semmit... Azt mondta, ha csak azt akarná, elmenne egy buliba, ahol végigmenne mindenkin, és nem járna velem. Nem vállalna fel. Nem dicsekedne velem...
Valakinél már az első pillanatban érezni lehet, hogy nem csak arra kellesz, de van akinél évek alatt sem derül ki.
Lutri az egész. Minden csak rajtad múlik. Lépni kell és kiderül. Ha nem lépsz, hát nem is tudod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!