Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nincs egyáltalán önkritikátok? Újabb kérdések 2. rész
1. rész itt megtalálható:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
azzal egészíteném ki, hogy
1, rendszeresen sportolok, minek kéne, hogy bejöjjenek a kövér lányok? (tehát nem sörhasúként keresek átlagos, vagy vékony lányokat...)
vagy gáz, hogy én is elvárom a lánytól, hogy adjon a külsejére?
2, azzal jöttetek, hogy mi pasik, se jönnénk össze olyan nőkkel, akiket nem találunk vonzónak.
Igazatok van! Csak egy különbség van: ti a címlapfiúkat találjátok vonzónak, mi pasik pedig nem csak a topmodell lányokat találjuk annak.
Hogy is van ez?
(érdemes belegondolni, hogy egy lány ha akarja el tudja veszíteni a szüzességét 20 éves kora előtt. bárhogy néz ki. egy pasi pedig ha nem néz ki elég jól, elvágta magát ezen a téren. 20 éves kor felett vérciki szűznek lenni a nők szemében. amikor én is az voltam sok lánytól megkaptam a magamét...)
Üdv Kérdező! Nem jól tetted fel a kérdést! Ha úgy kérdezel, hogy a lányok elevenébe vág, akkor azonnal dühösen visszatámadnak, ezt már megfigyeltem. Van egy vicc is, más a téma, de a lényeg ugyanaz:
A rabbit megkérdezi a tanítvány: "Szabad a Talmud (vallási mű) tanulmányozása közben dohányozni?"
Mire a rabbi felháborodottan: "A legszigorúbban tilos!"
Este a tanítvány elpanaszolja egy másiknak, mire az elmondja, mit kell mondani.
Másnap: "Szabad dohányzás közben a Talmudot tanulmányozni?"
Rabbi: "Nos...Úgy vélem, hogy igen!"
Tessék, itt van az én kérdésem. Itt már egész sokan egyetértettek. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
különösebben nem érdekel, hogy kinek taposok bele a lelkébe. hiszen az igazat írom. nekem van önkritikám. és tapasztaltam azt, amit.
ha csak vagdalkoznék meggondolatlanul akkor elég pocsékul érezném magam. nem szeretek megalapozatlan dolgokat terjeszteni (és hallgatni sem!)...
Tudom. :)
A csajok persze sose fogják itt beismerni neked, nyilvánosan sosem, de máris sokkal több lehetsz a szemükben, mint egy bármilyen lány előtt csúszó-mászó nyikhaj.
sosem alázkodtam meg azért, hogy szimpátiát váltsak ki valakiből. ez ezután is elmarad.
így se, úgy se viszem semmire.
és van egy fontos dolog, amire megtanítottak a szüleim: történjen bármi, az önbecsülésem mindig meg kell hogy maradjon. ehhez mérten kell cselekednem.
most érzem ennek a fontosságát. régebben még megtörtek a kudarcok. mai fejjel máshogy gondolok rájuk. inkább magamba zárkózok. sportolok, dolgozok, tanulok... több nem is kell a boldogsághoz, mert nőtől már úgysem tudnék őszinte szeretetet kapni.
esetleg ha összegyűlik egy kis pénz plasztikai sebészre, és lesz kedvem megcsináltatni magam, akkor esélyem lehet a szerelemre.
de addig amíg senki sem akar megismerni, mert a külsőből veszik a következtetést nincs semmi esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!