Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nincs egyáltalán önkritikátok? Újabb kérdések 2. rész
1. rész itt megtalálható:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
azzal egészíteném ki, hogy
1, rendszeresen sportolok, minek kéne, hogy bejöjjenek a kövér lányok? (tehát nem sörhasúként keresek átlagos, vagy vékony lányokat...)
vagy gáz, hogy én is elvárom a lánytól, hogy adjon a külsejére?
2, azzal jöttetek, hogy mi pasik, se jönnénk össze olyan nőkkel, akiket nem találunk vonzónak.
Igazatok van! Csak egy különbség van: ti a címlapfiúkat találjátok vonzónak, mi pasik pedig nem csak a topmodell lányokat találjuk annak.
Hogy is van ez?
(érdemes belegondolni, hogy egy lány ha akarja el tudja veszíteni a szüzességét 20 éves kora előtt. bárhogy néz ki. egy pasi pedig ha nem néz ki elég jól, elvágta magát ezen a téren. 20 éves kor felett vérciki szűznek lenni a nők szemében. amikor én is az voltam sok lánytól megkaptam a magamét...)
A rendjén van ez. Az élet mindig is megvolt osztva amióta világ a világ. Volt a vad meg a vadász. Az erősebb ette meg a másikat.
Legyél erős, játssz az ő játékaik szerint és akkor dughatsz, de az hogy ócsárolod és bírálod az összes ~3,5 milliárd nőt egy noname oldalon, csak saját magad szánalmasozod le.
minden nőbe édesanyád is beletartozik?
Nem topmodell lányra vágyok. Akkor nem csodálkoznék, hogy ott tartok, ahol most.
Aki hetente 6x sportol és rossz a genetikája abból se lesz 160 centis 70-80-90 kiló.
Ha igen, akkor komoly betegségben szenved.
Önkritikád = 0.
Intelligenciád ugyancsak.
Nőjj fel.
Vagy csak simán kasztráltasd magad, mindenki jobban járna.
Inkább a tiédre, lelkem. :) Nem én vagyok megkeseredett, általánosító, hisztériás.
Egyébként érdekes, teltkarcsú vagyok és egészen jó pasik szoktak nálam bepróbálkozni, szóval akkor hogy is van ez?
Nem minden a testalkat, meg a külső szarságok, az ember jó szöveggel csodákat tud művelni.
nem olvastam a többi választ.
én adok a külsőmre, egész jó alakom van.
viszont, nem akarok átlagos fiút.
miért nem? mert ugyanolyan általánosítás, hogy a rondák hűségesek, kedvesebbek, jobban tudnak szeretni.
NEM!
a rondákban még több a keserűség, a gyűlölet mint a helyesekben. ha megkapott egy, mert nem a külsőt néztem, ahol tudott, csak kiszúrt velem.
ugyanúgy szemétkedett velem mint a "címlappasik".
sőt, a helyes pasik még nem is bunkóztak annyit, inkább csak az volt velük a baj, hogy nem voltak valami okosak, beszélgetni nem tudtam velük miről.
szóval, ha már ígyis-úgyis bánat a vége, mert mindegyik egytől-egyik megbánt, hát hadd legyen már olyan az illető, akinek legalább a külsejében gyönyörködök! és ne kelljen szoktatnom külön a gyomrom hozzá, ha pl. a számomra förtelmes, vastag húsos, lepedékes szájával felém közelít, vagy folyton csipás a szeme vagy egyebek.
szóval ezért van. aki nem a külsőt nézte tiniként, de a csúnyák is kics.sztek vele, az utána már több eséllyel keres jó pasit, ha már azoknak sincsenek belső értékeik, akiknek külső sem.
MestEngo.
Ki mondta, hogy ronda vagyok? Azért, mert nem vagyok vékony, meg címlapcsaj, nem tartom magam csúnyának. Elég gyerekes ez a gondolkodás.
És ki mondta, hogy engem csak "dugogat" valaki?
Okádni tudnék a hozzáállásodtól.
mestango értelmesebben hangzik...
fontold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!