Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavarodtam, szerintetek mit csináljak?
A lényeg az, hogy két fiúba is szerelmes vagyok egyszerre, és fogalmam sincs, mit csináljak.
Szerdán megismerkedtem egy sráccal, akivel meg pár haverjával beültünk egy helyre buli után. Rögtön megkedveltem, tetszik is picit. Viszont mondtam neki, hogy van barátom, hogy tisztában legyen a dolgokkal. Amikor egymás mellett ültünk megsimogattam a lábát, és hagyta, sőt, vissza is mosolygott, szóval én se lehetek közömbös neki. Nem tudom, hogy csak a pia miatt hagyta-e, vagy amúgy is engedte volna, de mindegy. A lényeg, hogy azóta nem bírom kiverni a fejemből.
Viszont a barátommal már 3 és fél éves a kapcsolatom, nem akarnám csak úgy eldobni a bizonytalanba, ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán összejönnék-e a másik sráccal, csak tetszik, és sokat gondolok rá. De nem tudom csak úgy ott hagyni a barátom, meg hát szeretem is, csak már nem úgy, mint amikor összejöttünk, elmúlt a lángolás, és most nagyon tetszik valaki más, aki teljesen bizonytalan. Legszívesebben mindkettőjükkel együtt lennék. Ti mit csinálnátok a helyemben? Köszönöm, ha adtok valami tanácsot!
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!