Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon meddig kell még szenvedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon meddig kell még szenvednie egy embernek mielőtt boldog lehet?

Figyelt kérdés
Én egy hatalmas rakás szerencsétlenség vagyok. Borzalmasan ronda, magas és vékony. Mindenben béna vagyok, valamint semmire sem vagyok jó. Borzalmasan gyűlölöm magam és ha nem csak egy beszari csicska lennék már rég meg is öltem volna magam. Csak hát ugye félek a haláltól. Nem jön össze soha semmi, barátaim nincsenek, barátnőm.. gondolom ez egyértelmű. Elhatároztam, hogy nagyon sokáig elteszem a fizetésem, enni is csak 1x szoktam egy nap, hogy minél hamarabb megjavíthassák az arcom a sebészek. De már kezd teljesen elegem lenni, nagyon gyenge vagyok, néha csak sírni lenne kedvem de nem tudok. Egy ilyen szánalmas ember mint én lehet valaha is boldog szerintetek?

2013. máj. 4. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
én pedig mozgáskorlátozott vagyok, és mégsem itt siránkozom rajta. A napsütés akkor is csodás, egy finom ételt készíteni, enni csodás, 1 másik ember őszinte mosolya csodás!!!:)))) 38 éves férfiként, ha 1 Nő meglát, 4 kereket lát a seggem alatt és eddig terjed a látása. DE SZERENCSÉRE nem minden Nő ilyen. emelkedj ki az önsajnálatból ember!
2013. máj. 4. 16:14
 2/10 Zúzmaraharapás ***** válasza:
Addig szenvedsz amíg sajnáltatod magad és nem veszel erőt, hogy átlépj a korlátaidon.
2013. máj. 4. 16:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem bírom... egyszerűen nem. Még egyszer elolvastam a kérdésem és rájöttem, hogy ilyen alakoknak nem sok mindent tartogat az élet. Ha nem írok több választ az azt fogja jelenteni sikerült amire elszántam magam. Borzalmasan izgulok és félek... :(
2013. máj. 4. 16:18
 4/10 The Other ***** válasza:
Hány éves vagy és mit akarsz megcsináltatni az arcodon?
2013. máj. 4. 16:21
 5/10 A kérdező kommentje:
21. Az egészet. Keskeny arcom, nagy orrom, kiálló füleim vannak. Anyáéknak írtam egy levelet. Borzasztóan remegek és ha belegondolok, hogy utolsó perceimben is itt vagyok, az is csak azt a hitet erősíti bennem ha már ennyire szánalmas és magányos vagyok tényleg nincs miért élnem. Jelentsétek, töröltessétek a kérdést nem akarom, hogy röhögjenek rajtam. Sziasztok.
2013. máj. 4. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Annyi miatt mert rondának gondolod magad?

Emiatt hiszik azt,hogy ez a gyávák menekülő módszere.

Ha az arcodon nem tudsz változtatni,akkor próbálj a testeden.

Amint lesz egy kis sikerélményed,utána egyből több önbizalmad lesz.

2013. máj. 4. 16:26
 7/10 The Other ***** válasza:
21 évesen még semmiről sem késtél le. Nekem van jó néhány ismerősöm, akik már 25 felett vannak és sose volt még barátnőjük. Hozzájuk képest te kifejezetten jól állsz. Szerintem még várd ki a műtét utáni állapotot, az a pár év már nem oszt és nem szoroz.
2013. máj. 4. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Én azt ajánlom, nézd meg a Forest Gump c. filmet! Ha most úgy is érzed, meg kell halnod, gondolj bele, ez a mélypont, innen már csak feljebb van! Mi az, hogy egyedül vagy? Nem tudok sokat rólad, de azt látom, hogy van egy anyukád! Ő neked egy senki? Nem sajnálni kell magadat, hanem tenni érte, hogy változzon a helyzet!

Ha még élsz, írj valami reakciót kérlek!

2013. máj. 4. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Brian Tracy Phoenix szeminárium. kb én is így voltam csak nem ennyire mélyen, de ez segített, youtube-on fenn van
2013. máj. 4. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon buta dolog, hogyha azt gondolod, hogy a boldogságod a szépségeden múlik. Én a boldogságot amúgy sem tartós állapotként definiálom, szerintem az mindig változó. Az élet újabb és újabb buktatókat hoz, SENKINEK sem olyan egyszerű az élete, hogy semmi gondja nincs. 21 évig vetted az akadályokat, még előtted van további 50, 60. Sok férfi idős korára sármosabb lesz, az arc rengeteget tud változni még az évek alatt. Összpontosíts arra, hogy kiemeld a jó tulajdonságaidat, biztos, hogy a külsődön is van ilyen. Pl a magasság nem tudom, miért hátrány, a legtöbb nő szereti a magas férfiakat. Nagy orr szintén nem szégyen, szerintem az is férfias, nekem kifejezetten tetszik, karakteressé teszi az arcot.

Nem hiszem azt sem, hogy mindenben béna vagy. Keress valamit, hobbit, akármit, amiben örömödet leled (kit érdekel, hogy nem vagy benne profi?!), azzal is közelebb kerülsz az általad emlegetett boldogsághoz. Egy boldog, kiegyensúlyozott ember pedig igenis vonzó.

Merem remélni, hogy nem csináltál hülyeséget.

2013. máj. 4. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!