Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meddig kell még szenvednie egy embernek mielőtt boldog lehet?
Annyi miatt mert rondának gondolod magad?
Emiatt hiszik azt,hogy ez a gyávák menekülő módszere.
Ha az arcodon nem tudsz változtatni,akkor próbálj a testeden.
Amint lesz egy kis sikerélményed,utána egyből több önbizalmad lesz.
Én azt ajánlom, nézd meg a Forest Gump c. filmet! Ha most úgy is érzed, meg kell halnod, gondolj bele, ez a mélypont, innen már csak feljebb van! Mi az, hogy egyedül vagy? Nem tudok sokat rólad, de azt látom, hogy van egy anyukád! Ő neked egy senki? Nem sajnálni kell magadat, hanem tenni érte, hogy változzon a helyzet!
Ha még élsz, írj valami reakciót kérlek!
Nagyon buta dolog, hogyha azt gondolod, hogy a boldogságod a szépségeden múlik. Én a boldogságot amúgy sem tartós állapotként definiálom, szerintem az mindig változó. Az élet újabb és újabb buktatókat hoz, SENKINEK sem olyan egyszerű az élete, hogy semmi gondja nincs. 21 évig vetted az akadályokat, még előtted van további 50, 60. Sok férfi idős korára sármosabb lesz, az arc rengeteget tud változni még az évek alatt. Összpontosíts arra, hogy kiemeld a jó tulajdonságaidat, biztos, hogy a külsődön is van ilyen. Pl a magasság nem tudom, miért hátrány, a legtöbb nő szereti a magas férfiakat. Nagy orr szintén nem szégyen, szerintem az is férfias, nekem kifejezetten tetszik, karakteressé teszi az arcot.
Nem hiszem azt sem, hogy mindenben béna vagy. Keress valamit, hobbit, akármit, amiben örömödet leled (kit érdekel, hogy nem vagy benne profi?!), azzal is közelebb kerülsz az általad emlegetett boldogsághoz. Egy boldog, kiegyensúlyozott ember pedig igenis vonzó.
Merem remélni, hogy nem csináltál hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!