Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Első éjszaka, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Első éjszaka, nem tudom mit tegyek :\

Figyelt kérdés

van egy fiú.. először fogok nála aludni.ja, ne haragudjatok, ha össze-vissza beszélek,de nagyon tapasztalatlan vagyok..

szóval először alszom nála. tudni kell a fiúról, hogy nagyon kedves, figyelmes, nem akarna rosszat nekem.szűz vagyok még. 2 hónapja vagyunk együtt. tudom, hogy lefeküdne velem, de azt mondta addig vár rám amíg csak szeretném.:) nagyon szeretem, és késznek érzem magam rá, de valahogy mégsem..nagyon félek a fájdalomtól, félek, hogy nem fogom tudni mit kell csinálni, és csőd leszek..:\

segítsetek, nem tudom mit csináljak:\

2013. máj. 4. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Petting, vagy csak simán együtt alvás, ezzel kezdjétek. Fedezzétek fel egymás testit'!
2013. máj. 4. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek van igaza....
2013. máj. 4. 15:30
 3/7 vivianna válasza:
100%
2 honap az nem sok. De ha ugy erzed , hogy szereted, es o viszont szeret teged, hogy nem csak arra kellessz neki.Akkor megteheted. A fajdalomtol nem kell feljel (nem faj ! ) . Amit kell csinalj az majd magatol jon. Remelem segithettem .
2013. máj. 4. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

csak csináld azt ami jól esik..

téged is megcsináltak valahogy, meg még az ük ük ük felmenőidet, pedig akkor nem volt net, meg mindenféle újság, film, szóval nem kell parázni

2013. máj. 4. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha felmerül benned a mégsem, még várj... lehet, hogy jobb, ha megismeritek egymást még jobban testileg-lelkileg:)
2013. máj. 4. 15:39
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) szeintem még várni fogok :)
2013. máj. 4. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Örüljetek egymás közelségének, és ne akarj semmit, amit úgy érzed, hogy meghaladna Téged. Legyél vele kettesben, úgyis erre vágysz. Nincs semmi, ami kell. Rengeteg időtök lesz még mindenre. Próbálj örülni az apró dolgoknak, érintésnek, közelségnek. Szerintem nem kell mindent elkapkodni. Tartalékolj valamit a következő együttalvásra is.
2013. máj. 4. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!