Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mire jó ez, miért kell így összezavarni?
Korábban egy férfi teljesen megszakította velem a kialakulóban lévő barátságot (persze a véletlen találkozásokat nem lehetett kikerülni), mondván, hogy nem akar bekavarni a házasságába.
Most viszont ő kezdett el félreérthetően viselkedni, egy nap akár ötször is "összefutunk", és sokszor látszik benne a szándékosság, vagyis mintha elkezdett volna kerülgetni. Újra a régi mosolygós kedvében van, azelőtt meg úgy nézett néha rám, hogy nekem fájt az a nézés, még a hátam is libabőrös lett tőle.
Én a korábbi "visszautasítása" után megpróbáltam teljesen kiverni őt a fejemből, bár sosem tettem semmi olyat korábban sem, amiért szégyenkeznem kellene. Maximum azt, hogy vonzalom alakult ki a részemről, de erről meg nem tehetek.
Most viszont teljesen összezavar a viselkedésével, ha nem akar semmit sem, akkor mire jó ez az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!