Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszek neki? Bővebben LENT
Sziasztok.
Én egy lány vagyok,van egy fiú osztálytársam aki nekem nagyon tetszik:)Viszont az utóbbi időben eléggé furcsán viselkedik velem.. régen kb.4-5 éve megtudtam,hogy én tetszem neki..Vajon most is?
Nagyon jófej velem,általában piszkálódik (de kedvesen),2x már kacsintott is,szinte mindig a hajamat huzgálja,a kezemet fogja,meg pofozkodik (de csak picit..majdnem simítja az arcomat és csak poénból),órákon meg néha-néha mosolyog rám + fura dolgokat mond pl:szünetben 3an voltunk a tanteremben Ő,OSZT.TÁRSAM ÉS ÉN.. és ő pontozott engem viccből .. ilyet mondott: ha levetkőzöl több pontot adok:D:DD(lehet,hogy csak viccbőlmondta.nemtudom)
Sajnos nem merem megkérdezni tőle,hogy tetszem-e neki :(
SZERINTETEK EZ IGEN VAGY NEM?:)
ÉS HOGYAN TUDHATNÁM MEG,HOGY VALÓBAN IGEN VAGY SEM? Megkérdezni nem szeretném..ha az osztálytársamat megkérem,hogy kérdezze meg tuti nem -et mondana. De akkor miért csinálja ezeket? csupán barátságból? KÉRLEK TITEKET GYORS VÁLASZOKAT:)köszönöm
Egyszerű. ha barátok vagytok, azért csinálja. Ha nem, akkor tetszel neki.
Azt azért csak el tudod dönteni, hogy barátok vagytok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!