Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemények a helyzetemről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények a helyzetemről?

Figyelt kérdés

Van egy srác, nagyon szeretek vele lenni, imádom ha átölel, sokszor hiányzik..de kinézetre egyáltalán nem tetszik. Barátként tekintek rá... azt hiszem, ő többnek néz engem..de még régebben tisztáztuk..

nektek mi a véleményetek erről?

16L

2013. máj. 4. 11:58
 1/8 A kérdező kommentje:
normális válaszolókat felpontozom!
 2/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy idővel szex lesz ebből :D
 3/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy ezt már megkérdezted néhány napja.
2013. máj. 4. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?? Miről mondjunk véleményt? Barátok vagytok,de csak lelkileg. Tisztáztátok, és? Mit mondjunk?
2013. máj. 4. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez volt és a végén rájöttem ,hogy bele szerettem:)mondjuk jó sokáig tartott....de énse gondoltam volna ,h ez van.

Szerintem veled is ez a helyzet.:)

2013. máj. 4. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, beleszerettem és onnantól már nem láttam csúnyának, ő volt számomra a tökéletes.
2013. máj. 4. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
háát nézd :) ezt így még nem érzed, és nem látod át, mert nagyon fiatal vagy, de idővel "össze fogtok csiszolódni" és meglátod, hogy nem fog érdekelni, hogy csúnya, mert majd elkezdesz felé vonzódni, és akkor viszont nagyon bele fogsz esni, még ha most lehetetlennek is tűnik.Nagyon szeretsz vele lenni, biztos ő is veled, nyilván ez egy megnyilvánulása a barátságnak, viszont azt se hagyjuk ki a pakliból; Eddig lehet, hogy ő szeretett, és te nem, ÉS ez megfordulhat :) most már minden lehetséges :)
2013. máj. 8. 11:31
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm szépen.. és persze azért a többieknek is, hogy válaszoltak. :)
2013. máj. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!