Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálhatnám valahogy ezt a lányt?
Figyelt kérdés
Tesóm a notebookomon facebookozott,
amikor végzett nem lépett ki a profiljából, és megnéztem azokat a képeket amiket a többiek osztanak meg. Ott volt egy kép egy szép lányról, meg egy hosszabb szöveg. Pár pillanatig nézem a képet, és a szöveg elejét elolvastam, elvileg harmadéves andragogus a lány, majd kiléptem a profiljából, úgy gondoltam hogy majd később megnézem a lány adatlapját. Most akartam megnézni, de nem találtam azt a bejegyzést, pedig több mint egy órán át kerestem :(
2013. máj. 3. 16:48
2/6 anonim válasza:
kérdezd meg a tesód.. miért nem nézted meg a csaj nevét?
4/6 anonim válasza:
nézd meg a böngésző előzményeit, ha megnyitottad azt a bejegyzést tehát ráklikkeltél és betöltötte a képet akkor annak ott kell lennie az előzményekben
5/6 anonim válasza:
kikeresed a böngésző előzményekből
vagy az fb-n a tevékenységi naplóból(pipáld be a "csak én" eseményeket is!)
6/6 anonim válasza:
ja és tényleg... kérdezd a tesódat!!! úgyis őszintének kell lenni, valld be, hogy megnézted az fb-jét és kérj bocsánatot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!